Social Comment Plugin Koji?

Evo vec 3 sata trazim plugin koji bi uvrstio facebook commentare, imam onaj facebook comments ( Facebook Comments – WordPress plugin | WordPress.org ) i dobar je ali nije updejtan sto godina i ne radi mu jedna opcija.

Onda sam isprobao WordPress Social Comments Plugin for Vkontakte Comments and Disqus Comments – WordPress plugin | WordPress.org i doabr je ali zele da se kupi addon za moderaciju komentara, sto je bezveze i ne svidja mi se jer komentari eidu preko facebook applikacije sto znaci da vrlo vjerojatno trosi resurse servera, a ne treba ih trositi jer facebook ima sekciju za moderatizaciju komentara.

Pa sam sad probao Postmatic Social Commenting – WordPress plugin | WordPress.org
No nemogu ga ni isprobat jer Facebook APP koji ja napravim nema oath sekciju koja je potrebna za ovaj plugin…

Eto pa mi pomognite, trebam najejednostavniji facebook comment plugin sa mogucnoscu editiranja komentara.

Pročitaj dokumentaciju od FB-a i implementiraj sam, najefikasnije riješenje.

Disqus kod mene najbolje radi…

Ako hoces moderaciju komentara samo ubaci ovo u head
<meta property="fb:admins" content="tvojfbprofilid" />

Komentare mozes ubacit sam bez ikakvih plugina i zajebancije
<div class="fb-comments" data-numposts="5"></div>
Taj dio gdje zelis da ti budu komentari i samo ovo u head
<script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

Ako tema koju koristis ima poseban fajl za komentare(a vecina ima) mozes samo taj kod zamjenit sa ovom jednom linijom.

Ok dobro to sam sad skuzio, ali sad neznam dali da idem kad vec mjenjam komentare samo sa facebookom ili da koristim disqus? ili neki drugi programcic, kakva iskustva imate, sto je bolje?

Imam jetpack by wordpress i tamo je komentari ali to mi izgleda ruzno i cini mi se da su svi komentari strpani u bazu, a nebih htio te komentare u svojoj bazi.

Disqus komentare možeš spremati u bazu ili na profilu koji ti kreiraš i dobiješ API.

Kada ga aktiviraš na postojeći WP koji možda ima već neke komentare on ih može povući, ili ne (ovisno što želiš)
Komentrianje je mnogo lakše jer koristi više načina prijave korisnika, a jako je dobar i zbog međusobnog linkanja, jer je opet i disqus neka vrsta socijalne mreže… Ne znam. Isprobaj pa vidi

Facebook Comments by Fat Panda. Najbolji plugin ikad za Facebook komentare.

flexo facebook manager

Neznam kak vi gledate te plugine, ali ovdje ste ponudili 2 koja nisu updejtana 2 godine. Ja sam dosad koristio onaj koji nije updejtan 11 mjeseci i nije valjao.

Evo nasao ovaj:

Updejtan redovito i radi sve kak treba, plus jos sad gledam vidim da i PRO verzija nije skupa, unlimited za 25$, ili cak mozda jos bolje kupiti sve njihove plugine ni to nije skupo.