Spreman sam uloziti u komercijalno isplativ internet projekt

Ako imas ideju za pokrenuti isplativ internet projekt zainteresiran sam isfinancirati projekt. Zanimaju me ozbiljni prijedlozi od ljudi koju znaju sto i kako.
Mozete me kontaktirati na PM.

Kupujem uhodani web posao (web shop, portal i sl.) koji ne zahtijeva veliki angazman s moje strane. Cak je moguca i opcija da placam nekome da nastavi raditi na projektu (naravno pod uvjetom da je profit veci id troskova). To moze biti i vrlo ozbiljan projekt i po cijeni i po drugim parametrima (UV, potencijal, konkurentske prednosti, odabrana trzisna nisa, prihodi, troskovi…).

U projekt mozemo uci potpuno ravnopravno. Ti ulazes svoje znanje a ja novac. Profit dijelimo pola-pola.

  1. Prodajemo portal 4Dportal.com koji je star 8 godina, točnije krenuo je s radom 11.9.2009. Ako bi vas zanimalo, javite da vam pošaljemo više informacija.

  2. Imamo već razrađenu ideju za jedan web projekt, potrebno je 12.000 EUR za izradu weba, a kada bude gotov web onda je potrebno dalje ulagati u marketing i daljnji razvoj (proizvoljno!). Naša procjena je da su ovo zapravo minimalna ulaganja u odnosu na potencijal koji projekt može ostvariti, odnosno profitirati.

Sve ovisi o cemu je rijec. Koji je unique selling proposition, po cemu ce biti drukciji i bolji od konkurencije, monetizacija - kako ce generirati prihode, rizici, koliko bi trajao razvoj, itd.
Javi se na marko.turnovic@gmail.com

Poslao sam ti e-mail, nadam se da si ga dobio…

Molim cenu i kompletnu ponudu za 4D portal u inbox.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja