Sramota za Godaddy support

Do sada sam ih hvalio kovao u zvijezde sto se kaze.
Ali nakon evo par dana natezanja već mi piče’ po živcima što nije humano.
Ulazim na analitiku kad posjeta na webu 0 trenutnih.
Udjem na web kad nema ga ne radi. Udjem na racun kad imam sta vidjeti Account on hold…
Nakon sat vremena ganjanja na chatu uletim nekako, Nakon 15 minuta odgovara cojk’ ljudina misli samo on ima posla po 15-20 minuta cekam na poruku. I skontam u jednoj poruci mu sve napisati jer dok mu napisem hii. pa u drugoj se predstavim dok dodjem do problema zavrsit ce mu se radno vrijeme koliko brzo odgovara… Napisem mu porukicu sta je problem gdje je zapelo, kad nakon 5 minuta (sto je iznenadjujuce odgovori mi ) Sa porukom "Nazovi podrsku i objasni svoj problem"
Ništa uzmem ja telefon u ruke na svu sreću i nesreću na pretplati sam nazovem kad ono standardno razgovor se snima, ako hoces’ graditi websajt pritisni 1 ako hoces prosiriti svoj biznis pritisni 2 i tako nabraja minut, kad nakon nekog vremena ka’e ako imas problema sa hostom pritisni 5. I stisnem ja tu prokletu peticu i imam šta čut neku degensku muziku, pjevuši 5-6 minuta… I prestade, ja gledam koji je ovo djavo kad imam sta vidjeti telefon se ugasio…Opet ista procedura zovi opet. Javlja mi se lola’ i ka’e koji ti je Customer Number kazem mu ja i trazi mi pin koji sam unio prije 5 godina…
Ja blage veze nemam sta sam prije 2 dana jeo a da znam koji sam pin unio jos ko balavac kupio prvi host.Pitam ga ima li neki drugi način za potvrdu broj kartice, puno ime i prezime,paypal broj zadnjih transakcija, Kaze nista to samo PIN…Ništa reko zovem te za 5minuta dok to promjenim…Oj mama tu procedure, trazi mi pin sadasnji da bih taj promjenio. PA DA ZNAM SADASNJI NE BI GA NI MIJENJOOOOOOOOO… Ništa reko od tog’ piši propalo, al sreca sjeti se imam hdd od te krntije koju sam imao prije 4-5 godina prikopcam to i nadjem zapisano u notpedu (sreca) nazovi i opet procedura onaj kurvar svira svu mogucu muziku jos samo moravac nije razvalio na hamonici molim boga da mi ne skida kredit ili ako skida da umrem do tog dana kada mi dodje racun za fon.
Javi mi se mudonja opet (isti necete vjerovat) i ja mu dam pin kad lik ko iz topa (ne vjerujem ni da ga je unio i usao na racun) kaze kontakritaj copyrightclaimsatgodaddy.com… Kontam sad mu sasut po spisku redom al sjetih’ se ona teta što mi reče snima se razgovor reko najebat cu dzaba valja posle bubreg vadit’ kaznu platiti…
Ima li neko preporuku za WEB HOSTING (NORMALAN PO MOGUCNOSTI) !!!

3 Likeova

hahaha, ovo je jedna od boljih prica, bas si me nasmijao.

Ali nam nisi rekao u cemu je problem, kazes neki copyright je mozda problem? Jesi nesto prekopiravao tudji sadrzaj bez dozvole?

Ako jesi onda mozda ti treba neki svicarski hosting jer navodno tamo nema toga, neznam, govorim napamet, netko je ensto pricao po forumu o tome.

Ovako ako je copyright i oni su te ugasili onda je nesto gadno i vjerojatno ce te i drugi gasiti.

Ja sam nedavno zaboravio password na godaddyju, pitali me PIN, ne znam ni sam kako sam to riješio. Mislim da nije toliko komplikovano zamjeniti PIN.

Juce mi nov sajt bio offline, kontaktiram podrsku i za 15 min nadju da je plugin problem (w3 catch) odrade sve za mene. Host je Namecheap. Ovo je 3 brljotina za 20 dana koju sam napravio da mi rese za 15 min. Em su jeftini em odrade posao brzo. Svaka preporuka od mene za njih. Ja samo njih uzimam i nista drugo.
I da sve preko live chat-a

LOL do neba :smile:
Prica me podsjeti na “One foot in the grave” i Victora koji je u neprekidnom fightu s telekom operaterima (starija ekipa se sjeca ove kultne serije, jel’)
GoDaddy je ogroman sustav i mora imati strikto definirana pravila. Znam da su spori, znam da su ocajni ali… sam si kriv. Nije da ih branim.
Vrati se malo na svoj post i procitaj sto je glavni uzrok problema. U stvari, ima vise uzroka a sve od navedenog je samo i iskljucivo tvoja krivnja.

1 Like

Jeste copyright kopirao clanke kao sav normalan svijet balkanski sajt vjeruj zanimljivosti i zabava…

@ControlEng malo sam tu priču dočarao na svoj način al vjeruj to je sve bilo od muke…Procedura do neba… I prije mi se ovo desavalo ugase na dan-dva iskreno i nije me bilo briga hoce li vratiti kad sam ga produzavao svaki mjesec. Al sad sam ga kupio na 24mj :smiley:

Meni a i jos nekim ljudima se desilo da je prilikom pretrage domena slobodna a nakon dan-dva ista ta domena se prodaje kao premium za par milja dolara. Jer ocito da godaddy sprema svaku pretragu i onda kad skuze da nitko nije registrirao domenu nakon pretrage koju ste obavili brze bolje ju sami zakupe i prodaju kao premium domenu. Naravno rijec je o zanimljivim .com domenana a ne nekim bezveznim.

@Zdenga još jednom, nije da ih branim, znam kakav support pružaju korisnicima, ALI:

  • Jel’ ti GD kriv što si kršio ToS i radio C/P nečeg za što si znao da je ilegalno?
  • Jel’ ti GD kriv što si negdje zagubio svoj support PIN?
  • Jel’ ti GD kriv i što nisi napunio mobitel pa se ispraznio tijekom razgovora?

Think about it :slight_smile:

opet kazem - veesp.com … sto se tice autorskih prava utociste :slight_smile:

nije problem kod kopiranja naravno da je ilegalno al ne mozes promjeniti pin u tome pe problem i do njih i nije mi newtalo kredita na pretplati sam vec se samo pitsm koliko ce mi doci zbog njihovih nazovi ovog ne ne trebas mene zvsti posalji mejl na mejlu kaze mi zovi ove…