Šta je s Malemom

Pozz nisam dugo bio na forumu a niti aktivan niti gledao postove. Šta je s ovim članom Melem vidim banan je?

Kad si vec otvorio i mene zanima gdje je @ruin

Ovaj prvi je krao meni i drugima s foruma autorski sadržaj s portala pa je suspendiran, a ovaj drugi je tražio da mu se račun ukloni ako se dobro sjećam.

3 Likeova

A vidio sam jednom kako je otvorio cak i temu za članke. Mslm ajde preko rss ako je i dr portal da se linkuje ali copy paste nikako! I sami sebi ne bi željeli zar ne?

Nisam to znao, davno sam ga cak upoznao no @s.perkovic je pisao o njemu kao osobi i u pravu je što se tiče dogovora, skreće s teme stalno milion projekata u glavi a nikad ništa konkretno… . Čak sam mu portal davno rekao kako da sredi kao besplatan savjet jer je rekao da bi ostvarili stalnu suradnju, no od toga ništa…

Radio je copy paste bez navođenja izvora, nekoliko puta sam ga upozorio ali umjesto da se ispričao on je nastupio agresivno s komentarima tipa “kupit ću tebe i tvoju firmu” i slično, te nastavio s kopiranjem.

Čak je na jednom lokalnom portalu napravio kategoriju “Geek” i tamo iskopirao sve članke objavljene na geek.hr

Neki članci s geek.hr također su preneseni odnosno prevedeni s drugih izvora, uglavnom stranih ali s navođenjem linka na izvorni članak što je dozvoljeno i od strane tih medija od kojih prenosimo.

1 Like

Puno se hvalio znam kako jee to hahah, a baš me zanimalo šta se dogodilo jer sad mi je u planu osnivanje jednog portala s klasicnim temama crna kronika, gospodarstvo, lokalno…no s naglaskom na Hrvatsko pitanje

Tu je on, njegov stil pisanja bih prepoznao iz svemira :stuck_out_tongue:

1 Like

Generalno svi su tu ne mogu bez foruma bez obzira da li im cilj bio raspravljati se ili kurčiti sa svojim idejama i projektima ali nakon banovanja to po DM rade :smiley: