Šta sad? Šta nakon banovanja adsense računa?

Adsense račun mi je isključen zbog “invalid activity”. Šta dalje? Pokušao sam pravljenjem novih računa ali uvijek bi ih povezali sa ovim prvim, tako da bi i oni bili isključeni u roku 48h. Svjestan sam da sam napravio grešku koja je dovela do ovoga, ali da li ima neki način da se napravi novi acc? Adsense mi je bio odličan izvor prihoda, tako da bi se sa novim novim acc-om držao pravila, bolje išta nego ništa.

Sta si tacno radio, kako si krsio pravila?

Kliktao na reklame sa drugih IP-ova.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
nemoj zajebavat’ :joy:

2 Likeova

A radilo prvi mjesec, tako sam digao 100€, drugi mjesec probao isto i dobijem bananu :slight_smile:

Pa da…Da Bog da ti nikad ne odobrili nalog novi! Ja ko mazga placam adwords, 0.4$ mi je klik i gledam statistiku juce bilo 20 klikova od toga 10 poseta na sajtu po 00:00 sec… Nauci da zaradis pare, a ne da ukrades!

6 Likeova

Znam druže sve, trebale mi brze pare, što sam i dobio, a zbog toga sam dosta izgubio. Nisam razmišljao unaprijed, kakve bi to moglo imati posljedice. Vjeruj, da se može, vratio bi taj novac, samo kada bi mogao nastaviti sa daljim radom. Najgore je kada misliš da znaš nešto, a nemaš blage veze…

Ti ne shvatas poentu! Mene bas zabole za tvoje kajanje, ti i takvi kao ti, meni (a i vecini ovog foruma) izbijate pare iz dzepa! I onda vrhunac licimerstva, dodjes ovde i trazis savet da ti se pomogne! Znaci krades od nas a onda dodjes i trazis savet. Opet cu da ponovim, da Bog da nikad vise nemao Adsense!

Druže, nisam otvorio temu da pravim svađu, zabole i mene za tebe. Nisam tražio da pustiš suzu sigurno, pitao sam za pomoć ako je neko bio u sličnoj situaciji. Kako si ti želio zaraditi, tako sam i ja, samo što sam ja išao na mnogo glup način. Nakon ovog isljučenja acc-a izgradio sam veliki community na društvenim mrežama i želio bih to iskoristiti a adsense bi mi bio odličan za to.

Poslje karanja nema kajanja.

Velika je razlika. Ja sam hteo da zaradim a ti si hteo da ukrades :wink:
Ne svrstavaj nas u isti kos!

Izgleda, ništa valja se okrenuti prodaji banera na sajtu.

Il kupi od mene account za 150 eur :stuck_out_tongue:

Jedan vec prodan danas.

Džaba, neko mi reče da će preko ip-a skontati

O ovome si trebao misliti odmah!

ma mos mislit sto bi se drzao, jednom lopov uvijek lopov

Kako ti kažeš šefe. Ništa, hvala na pomoći, što reče Veritos kasnije nema kajanja.

Nista sada, kramp, motika i lopata u ruku i ajmo kopat kanale…

1 Like

najace je sto se on cudi nama sto smo ga popljuvali, kao ono “wtf koji vam je k… samo pitam”

Jedno krajnje amatersko pitanje: kako znaju da si BAŠ TI kliktao na svoje reklame? Jesi li to radio sa svom smartfona, tableta ili laptopa?