Što kažete na ovaj VPS


Zanima me što kažete na ovaj VPS, ja nemam baš iskustva u mrežama pa tako ni sa održavanjem virtualnog servera. Može mi neko barem okvirno reci s ovom konfiguracijom koliki promet mogu podržati, jel se na VPS može raditi warez ili za to trebam DEDI server i opčenito kako funkcionira održavanje, oce me dodatno kostati ako cu ga postaviti da hostam stranicu svoju, jel odrzavam putem remote spajanja ili cu imati nesto kao cPanel

Evo stvarno nemam nikakvog iskustva, a treba mi sada pa eto bio bi zahvalan :slight_smile:

Ja ti samo nebi preporučio da kod njih uzimaš bilo koji server, a ni nikom drugom, hrvatski-hosting iliti studio4host zaobilazite u širokom luku

Hvala na informaciji, ako nije tajna, zašto točno?

Ne slažem se u potpunosti. Studio4Web ima samo riječi hvale od mene. Generalno sav hosting mi je hrvatski. Za studio4host neznam.

Imam iskustva sa nekim vanjskim i nije da je loše, ali nisam zadovoljan (godady, aruba)

Zašto bi te stranica dodatno koštala?
Imaš 300 GB - tu stane 5k stranica :smile:

Uz takve pakete obično ide puni SSH pristup.
Ako je server unmanaged, instaliraš OS po želji,
instaliraš server (preporuka: Nginx ili Litespeed),
instaliraš neki free panel (preporuka: Virtualmin/Webmin) - i deri :smile:

A warez i to…
To zavisi od provajdera da li dopušta ili ne.
To si trebao provjeriti prije no što si zakupio paket.

Ovo od 1-4 CPU jezgre bi moglo znaciti da ovo nije rpavi VPS nego container.

Kolicina sadrzaja i sve ostalo ovisi o samom sadrzaju i posjetama. Na 300gb stane 5k strancia ako one nemaju niti ejdnog posjetioca.

Warez vrlo vjerojatno nemoze. jer vecina njih posluje po DMCA, tarzi DMCA ignored hosting.

Ako trebas nekoga za managiranje ili podesavanje servera mozes uzet mene: www.dadaas.com jako jeftino i vec sam jednom korisniku ovog foruma podesio strranicu da radi, radilo se o vrlo zahjetvnoj stranici.

Javi mi se na PM sto ti tocno treba. Imam cloud hosting a i VPS-ove. Cijene su dakle popularije od svih u HR. Sve je stvar dogovora.

Ne mogu se složiti nikako s navedenim.

Sve stranice imamo kod hrvatski-hosting.com i do sada nikakvih problema, naprotiv uvijek su nam izašli u susret kad je zapelo negdje.

Budimo realni, oni vjerojatno otkupljuju hosting izvana, pa preprodaju, pa zasto kupiti od rpeprodavaca kada mozes kupiti od dobavljaca? jeftinije je.

Ja sam imao nekoliko servera kod njih i uvijek i sa svakim serverom neki problemi.
Izašli su oni i meni u susret kad je zapelo, samo je problem što je njihovom greškom po nekoliko puta tjedno zapelo, čak jednom i sve palo a oni backup nemaju…
I još najveći problem što sam cPanel platio za 6 mjeseci, a koristio ga po nekoliko dana mjesečno, svako malo pa nije radio.
I od ukupne uplate od 1600,00 KN dobio sam odgovor od njih kako će mi dio novaca biti vracen, i evo nakon 2 godine vratili su mi ukupno 0,00 KN

1 Like