Ako sam pogrešno otvorio temu, neka moderator slobodno prebaci na odgovarajuću lokaciju.
Svakodnevno objavljujem sadržaj na svom webu i youtube-u već dosta dugo, negdje oko 3 godine. U pitanju je stvarno kvalitetan video sadržaj bez lažne skromnosti. Ponekad imam pauzu od par dana ako je neki kompliciraniji video u pitanju ali svejedno snimam i spremam materijal za naredne objave
Međutim, došao sam do zasićenja. Jednostavno mi je već dosta, previše radim i posvetio bi se radije obitelji i nekom slobodnom vremenu. Stvarno me ubi ovaj posao… ne znam kako da to kažem… radim ponekad i po 20 sati dnevno, ma koliko to zvučalo prenapuhano, na žalost nije. Neda mi se više jbg… samo radim i spavam, tako ispada. Uhvatio sam sebe da se više ne znam niti opustiti kad si to mogu priuštiti. Stalno sam mislima u nekim kombinacijama…
Naime, ja ću napisati svoje iskustvo nakon kraćeg prekida rada od desetak dana ove godine zbog godišnjeg. Zarada mi je pala za 40-50% za vrijeme G.O. a kad sam se vratio sa godišnjeg, opet je naravno porasla zbog mog većeg angažmana. Ali to je bio 7. mjesec koji je inače lošiji, tako da ni sam ne znam izračunati točno
E sad, dali netko sa sličnim iskustvom ugrubo može reći, što bi se dogodilo da prestanem raditi? Dali bi me google i youtube algoritam na neki način kaznili pa bi dobio npr. 70% ili manje od dosadašnje zarade? Što bi se dogodilo da prestanem objavljivati na recimo godinu dana? Hvala unaprijed