Sto znaci kad na hostingu pise unlimited

Naso sam dosta hosting di pise unlimited diskspace jel to znaci da na njega mozes natrpat 1000 filmova po 1 gigabajt ili ipak postoji ogranicenje?

Unlimited znači da će ti hoster uskratiti uslugu onog časa kada procjeni da koristiš više resursa od onog što on smatra da je dovoljno za cijenu koju plaćaš.

Možda bi ti i dozvolili da držiš tih 1000 filmova kad bi im dokazao da imaš autorska prava na njih :slight_smile:

to je marketinški trik obicno, tj samo reklama, jer ne postoji neogranicen diskovni prostor kojeg oni nude :slight_smile: ko ni hrpa drugih stvari

Da je to jedan dio marketinskog trika ali naglasavam samo dio to je istina no pitanje onako opcenito zasto je hostgator onda uspio na toj ideologiji i zasto isti hostaju danas prek 11 Mio. stranica ??

Unlimited diskspace, bandwidth ili bilo što, znači da ne znaš unaprijed koliko resursa smiješ potrošiti prije nego ti hoster, najčešće bez upozorenja, uskrati uslugu.
Nije li tako? Hosteri?

slazem se s vama kolega, ali oni su jedni od rijetkih… vecina tih firmi brzo propadne… i dobro je pitanje kako njima uspijeva?

dugo postoje,kvalitetna podrška… dobar marketing… veze poznanstva???

hostgator je fenomen !

Bili su među prvima koji su upotrijebili taj marketinški trik. I puno su uložili u marketing.
Btw nije istina da hosteri bez upozorenja suspendaju accounte. U svim TOS-ovima piše kad će vam account biti suspendiran.
Ja imam jedan account koji ima opciju osiguranja tj plaćaš malo više mjesečno i bez obzira koliko resursa koristio account će biti aktivan no kad oni procjene da previše resursa trošiš ne suspendiraju account već lijepo obavijeste i ponude prelazak na veći paket.

[quote=“gambo”]Unlimited diskspace, bandwidth ili bilo što, znači da ne znaš unaprijed koliko resursa smiješ potrošiti prije nego ti hoster, najčešće bez upozorenja, uskrati uslugu.
Nije li tako? Hosteri?[/quote]

oni koji daju unlimited obicno imaju takozvani prepacirani kernel koji vam pokazuje u cpanelu koliko resursa trosite e sada za ostale neznam ali mi osobno zovemo kupca i trazimo rijesenje a to je obicno optimizacija skripti koja rijesi sve probleme


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja