Stranica generirana PHP-om - pretvaranje u PDF

Bok svima,

Tražio sam i isprobao hrpu gotovih skripti za pretvaranje weba u PDF (preko gumba/linka) i uvijek mi izbaci header sliku i bijelu stranicu. Što radim krivo i koji provjereni plugin uopće predlažete? Mislim da je sajt na PHP5, ali mi je čovjek koji to hosta rekao da baš ne unosim najnovije PHP naredbe (možda me to zaje*ava).
Isprobao sam DomPDF, Fpdf, Html2PDF i još takvih par

Evo koda - radi se o popunjenoj HTML formi koju treba na kraju pospremiti u PDF (bez PDF creatora ili sl.). U kodu su sadržaji izbačeni radi jednostavnosti i preglednosti. Također u ovom primjeru nisam stavio niti jednu skriptu u kod. Vjerojatno znam podesiti skriptu kad sam nešto već uspio dobiti u PDF obliku :slight_smile:

Znači, htio bih da mi HTML output poslije pretvori u PDF, a ne da PHP-om stvaram PDF.

Da bude jasnije: Znači, netko popuni formu i submita i na kraju mu se otvori kompletna popunjena forma koju bi si čovjek pospremio u PDF za evidenciju. Kada se ista isprinta bilo na printer, bilo na PDF printer, sve radi super.

Hvala unaprijed,
ex_profa

Pa kod ti ne valja.

Ako otvaraš , onda mu na kraju stavi /, ovako ili još bolje, dodaj na kraju .

Vidim da zatvaraš form (</form), ali ne vidim gdje ga otvaraš.

Ideju sam dobio sa

gdje piše:

Limitations (Known Issues):

  • not particularly tolerant to poorly-formed HTML input (using Tidy first may help)

Thnx. Ma zeznuo sam nešto u copy-pastanju na ovaj thread pa mi je obrisao početni . Iako da, u pravu si za …</> tagove.
Ajde idem baš to urediti i probat ću sa dompdf-om. Najprije ga je netko popljuvao pa sam ga zaobišao, a onda je netko drugi rekao da je dompdf jako evoluirao u zadnjih 2 godine i da više nije sranje kakvo je bilo prije. Tako da mi se on čini kao najbolje rješenje.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja