Stranica s igricama

Vidim da svi furaju nekakve stranice s igricama, već mi pomalu ide na onu stvar… Jel stvarno ima nekakve zarade, koristi bilo šta s takvim stranicama?

I ako ima mislim da ti to niko nece rec jer dobiva konkurenciju.

Nema zarade jednostavno. Sve je to sitno, a zaradu vecu ima samo par članova sa foruma

1 Like

Ne znam tko uopće ide na takve stranice više. Svi igraju igrice na mobitelima ovak i onak…

Još uvijek idu ali sumnjam da idu kao prije.

racunaj da ima zarade ako imas posjeta :smile:
0.02€ po kliku dobijes
ctr neka ti je 2%
znaci na 10000 posjeta dobijes oko 200 klikova i s time zaradis:
0.02x200=4€
Znaci za nekih 100€ mjesecno ti treba
250 000 posjeta što stvarno nije malo :frowning:

Nema love, nema ničega, samo gubitak vremena i love…

Hahahaha smijesni ste :slight_smile: . Ako je za vas 2000 eura mjesecno malo i nije ozbiljna lova nego nesto sitno,onda ok. Otprilike toliko zaradim svaki mjesec iskljucivo od stranica s igricama. @aky , racunica ti vrijedi za stranice na hrvatskom,ali ne i za stranice na engleskom.

A koliko si u toj branši? Koliko stranica posjeduješ?

Budimo realni konkurencija je ogromna i naravno da ce se hvaliti i oni koji zaraduju 100 eura reci ce da zarade 1000 samo da ljudi budu ljubomorni.

Krenuo sam sa stranicama o igricama jos 2005 godine i bilo je para sve do 2012 gdje je sve stalo ma kolko se ja trudio nije išlo nikako i tako sam odustao od svih stranica, sve prodao i zavrsio sa tom pricom.

Da neispadne da nekog odgovaram probajte napravite par stranice ali nemojte da budu zbrda-zdola napravljene i birajte kvalitetne igre, nemojte sklepati sajt u 20min potrudite se pa vidite kako ce vam ici

Otprilike 4 godine sam u tome. Imam 10tak stranica,neke na engleskom neke na hrvatskom. Ja nemam razloga lagati,zbilja zaradim toliko. Dao si dobar savjet,u igricama je kvaliteta ispred kolicine. Ja pazim kakve igrice stavljam i svaku i sam odigram,tako da ne stavljam smeca od igrica,samo probrane stvari.

1 Like

Ako će netko danas krenuti tek sa igricama od nule, sigurno neće kupiti domenu car-games.nešto ili ratne-igrice.nešto (neće je ni naći al dobro), za to je vrijeme prošlo svakako, od toga i još neke koristi imaju oni koji su se izborili za to prije dosta godina.

Ovi novi eventualno mogu pratiti trendove pa se probiti za neke nove pojmove vezane uz igrice koje dolaze. Npr. napraviti online verziju neke popularne mobilne igrice koja izlazi ili npr. ako Disney izbaci neki crtani pa napraviti sajt sa takvim igricama i sl. Uglavnom treba pratiti gkt pa vidjeti što postaje popularno.

S tim u tom slučaju moraju biti brzi, čim nešto postane popularno, domene nestaju u doku od par dana.

Sjećam se kad je Angry birds bio na vrhuncu popularnosti, taj pojam je bio toliko jak da su tisuće webmajstora od flash verzije igrice zarađivali ogromne pare, prodavali su se na flippi sajtovi koji su imaju po 500eura dnevno samo sa jednom igricom a manjih sajtova je bilo na destke. Čak sam ja godinu kasnije uspio probiti sajt i imao sam na vrhuncu 50e dnevno, i još par manjih od cca 5-6e dnevno, al to je trajalo samo par mj. i onda je propalo.

Zato treba uzimati domene vezane uz neke “vjecne” igrice,poput super mario,sonic,pokemon i slicno.

Samo što se s takvim pojmovima gotovo nemoguće više probiti.

To je tocno. Zato treba nac neki jos malo uzi niche