Ljudi ukoliko ovdje neko ima iskustva o SEO optimizaciji koje plugine koristii, da li je bolje imati teksta na pocetnoj, da li slajdovi postova smanjuju posjetu i sva iskustva koja imate ukoliko nije problem da podijelite sa ostatkom ekipe
Ja trenutno navodim posjetu sa fejsa , ali zelim poceti sa posjetom od googla
Tako da bi mi svaki savjet dobro doĆĄao
Unaprijed hvala svima koji pomognu
Znam ja jedan savjetâŠtrudi se da ti stranice budu ĆĄto bolje i poĆĄtenije prema tvojim korisnicima⊠i neÄe te niti jedan buduÄi Googleov update shebati.
kod SEO optimizacije ti je najvaĆŸniji kvalitetan i unikatan sadrĆŸaj, sve polazi od toga, pored sadrĆŸaja koji je neophodan potrebno je vrĆĄiti i izgradnju linkova koji daju jedan kredibilitet sajtu kada je upitanju Google rangiranje, to je ono najosnovnije ako se tako moĆŸe nazvati, na internet zarada forumu imaĆĄ baĆĄ puno kvalitetnih temi o SEO optimizaciji, svako posjeti, ako samo poÄinjeĆĄ s SEO optimizacijom svakako proÄitaj ovaj âfriĆĄakâ tutorijal sa IZF-a http://bit.ly/1qqR9RP
Ć to mislite, da li je za pocetnu stranicu bolje koristiti neku fiksnu stranicu na kojoj se nalazi tekst koji zadrzi ciljane keywordove, ili je pak bolje na pocetnu stranicu staviti post loop, tj postove ?
@FantomSlobode hvala na odgovoru
@Anteloff obrozovao sam se malo oko SEO-a Äitam to unazad dvije sedmice , i kazu da je bolje imati poÄetnu stranicu bez kategorija, slajdera, da bude teksta sto vise . sa keywordima logicno, eh sada da li to joĆĄ vazi jer ova seo knjiga je iz 2010-te ;D
sve zavisi kakva je tematika sajta, ako se recimo radi sajt za nekakvu firmu koji neÄe imati viĆĄe od 4-5 tekstova koji se odnose na poslovanje te firme onda je po meni bolje baciti fokus na optimizaciju naslovnice ali ako se radi neki ânewsâ portal recimo dajem primjer fitness, to je onda veÄ sajt koji Äe imati X tekstova o fitnesu i potrebno je svaki taj tekst kvalitetno optimizirati za odreÄene kljuÄne rijeÄi jer baĆĄ preko tih tekstova koji su optimizovani dolazit Äe najviĆĄe korisnika na vaĆĄ sajt