T: nekog za pomoć oko prodaje sajta

Ako ima neko iskusan i sposoban za trgovinu sajtovima, trebao bi mi da hitno prodam jedan domaći sajt sa solidnom zaradom. Za posao nudim 10% od cijene koja se dogovori za sajt. Za više info javite se na PM sa referencama.

Ha ha. Jesi li uvijek ovako dobre ruke ili si danas posebno raspoložena? :slight_smile:

Samo za ovaj sajt mi treba pomoc, i provizija je tolika jer je i vrijednost sajta velika

Ako je strani idi na flippu, ako ne, ovo ti je jedino tržište :D.

Sto se foruma tice preporucio bih ti digitalpoint ili WJunction posto se jedino tamo nesto konkretno proda, sve zavisi od nise kao i jezika na kome je sajt.

Ako imas zaradu onda imas i dobre sanse da ga unovcis.

Ispravila sam uvodni tekst, tako da sada piše domaći sajt. Lakše mi je platiti nekome ko ima kontakte s osobama koje kupuju sajtove, da mi evt. pronadje kupca, nego da postavljam aukciju ovdje … svakako se sve pretvori u offtopic priču.

Mozes li samo reci koja je nisa? Ne moras davati link itd samo reci o cemu se radi posto nekoga mozda zanima sajt sa receptima i nece da kupi porno sajt, neko mozda radi samo s pornicima i ne zanima ga sajt za prodaju kozmetike itd.

Pretvore se postovi koji ne nude konkretne informacije, lijepo objaviš link iako to nije glavi uvjet, već detaljna statistika i minimalna cijena i ne moraš se brinuti za OT.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey