Tagovi

Primjetio sam da skoro svi osim neme u tagove stavljaju jedna rijec jedan tag, jedino kod mene su u tagovima fraze. npr za clanak prodaja stanova u hrvatskoj, jeli bolje staviti tagove npr stanovi, proja hrvatska, nekretnine ili neke fraze npr jeftini stanovi u hrvatskoj, kupovina stanova zagreb…
Primjetio sam da mi solidna posjeta sa gugla dolazi na tagove nekih 20-25 posto posjete sa gugla. Koliko tagova stavljate po clanku citao sam negdje na engleskom da je najbolji broj od 2-4 tako nesta. Gubi li jacinu post tj naslov posta u guglu ako ima vise tagova? Logicno mi je da da jer se sok cijedi na vise linkova. Drzite li da su tagovi falow i da li ih indeksirate? Sad sam krenuo jedan sajt bez tagova pa da vidim kako ide. samo kategorije i clanci i to je to. Vidi li gugl kao dupli sadrzaj tag i post posto su isti clanak prodaja stanova u hrvatskoj ce se pojaviti i kad se klikne tag kupovina stanova zagreb.
Eto ako neko ima sta podijelit sa mnom o tagovima u wordpressu ja bih bio zadovoljan.

Gdje stavljas te tvoje “tagove”?
U “description”,“keywords”, “alt” opise fotki…ili?

o tag cloudu pricam. valjda je to taj naziv. ne pricam o meta tagovima. eo sak skontah da se to zove oznaka na nasem

Zasto vecini oznake se sastoje od samo jedne rijeci? Zar nije tako teze dobiti preko oznaka posjetu sa gugla? Koja je tacna razlika izmedju kategorija i oznaka u wordpresu?

Tagovi trebaju biti prirodni. Ako je jedna riječ dovoljna, to je ok, ako trebaju dvije, to je isto ok. Možeš imati “savjeti”, ali ako razlikuješ “stručni savjeti” od “nestručni savjeti”, onda trebaš koristiti dva potonja taga.

Naravno, link taga (uglavnom) vodi na stranicu s tim imenom i ona može biti visoko na Googleu. Dapače, često su ove stranice izvor mnogih posjetitelja ja im pridajem dosta pažnje u izradi.

Google


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact