Teenhr.com - Portal za mlade

Portal napravljen za novosti iz svijeta glazbe i filma te mnogo zabavnog sadržaja

http://www.teenhr.com

Prvo što odmah primjetih - onaj Facebook popup pri dolasku na stranicu živcira nenormalno. Tim više što je prvo trzalo i trebalo je sekundi i pol - dvije da mi komp odblokira.
Inače dobra ideja, nisam siguran koliko ima već ovakvih pokušaja.

Pohvale za trud, jel možeš napisati malo o ciljevima i svrsi ovakvog portala?

Iskreno ja ga ne mogu pronaći. Za oglašivaće pre neozbiljno a i da je ozbiljno nema kruha, za adsense to nije tip portala. Ažurirat će se 1 mj, eventualno dva, nakon toga sljedi zapuštanje. Čak i da imaš ambicija za to treba barem 3 ljudi svakodnevno raditi što stvara velike gubitke.
Posjeta je jako ograničena, teenegere to ne zanima, da ih i zanima imaju prave portale. Po meni je jedino dobro iz ovoga što češ sve ove gore napisane stvari naučiti iz vlastitog iskustva kao i ja sa svojim croteen.net.

Nemoj da ja utječem na tvoje planove, samo ti kažem da u svakom radu moraš pronaći neki cilj i svrhu tog rada. Nekad je to samo učenje i stvaranje iskustva kroz što se mora proći.

+1 za komentar od Bugia sve je nažalost istina

a nakon onog popupa koji iskače na svakoj?? stranici nikad više nebih posjetio tu stranicu ni da je najbolja na svijetu.

Evo pop-up je maknut sto se tice velis 2-3 koji bi to konstanto uredjivali da ima nas 3… Frendovi iz razreda koji to uredjujemo i ne interesuje nas jos nikakva zarada makar imamo postavljene google adsense od kojih je mjesecni profit nam nekih 200kn kaj nam je cisto dosta… Iskreno mislim da svrha ovog portala se bude provela kroz nekih 3-6mj Dok se lagano procuje… Istina je da ima nekoliko pravih teen portala poput teen385 itd. ali svaki portal ima tema koje privlace korisnike… Tako mi privlacimo korisnike putem facebooka putem nekih viral tema… Svaku kritiku primamo pozitivno i hvala vam na njima… Ukoliko imate bilo kakvih prijedloga recite… A cilj nam je stvorit nekih 1000 sigurnih unique pregleda bez ikakvih dnevnih reklamacija te onda pomoču toga iskustva s tim portalom krenut na otvaranje nečeg večeg…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja