Tehton.com

http://www.tehton.com

COVERmagazin.com je pokrenuo novi portal za mlade,Tehton.com koji je jedinstveni projekt na hrvatskom web prostoru.

Tehton.com spaja tehnologiju i komunikaciju, a namijenjen je svima onima kojima je potrebna pomoć pri snalaženju na društvenim mrežama, internetu i općenito komunikaciji modernim tehnologijama.

Tehton (kao kombinacija riječi „tehnologija“ i „bonton“), uz netiquette pravila, na zabavan način bavit će se svim tehno-komunikacijskim temama, a namijenjen je prvenstveno mladima, međutim i oni stariji tu će pronaći mnoge zanimljive informacije za sebe.

malo me dizajn hebe…al ideja ok, prolazno, al samo ako redovno apdejtujes sa novim savijetima etc… đaba ako sad u tjedan dana nabacas 100 clanaka pa narednih 3mj nista… :wink:

E da, i pticica mi se ne svidja :frowning:

Sretno!!

Dizajn mi je banana, a web ako želi biti ozbiljan trebao bi onda imati i ozbiljnu stranicu. Što se tema tiče, isto mi nije nešto wow jer se slične ili iste lako mogu pronaći na nekome ozbiljnijem portalu pod raznim lifestyle rubrikama.

Općenito mi se u Hrvatskoj ne sviđa ova navala sličnih stranica (ljepota, trach, nightlife i sl.) jer ne vidim nikakvu budućnost toga. Pogotovo od savjeta koje možete naći bilo gdje.

E sad, da je tu priča recimo svaki tjedan interwiew (neka poznata faca), pa nešto video materijala i reportaža, pa neke stvarno originalne teme i sl. uz jednu ozbiljnu stranicu pa makar i “osiromašenu” temama jer svaki početak je ipak početak.

Bila bi to sasvim druga dimenzija. Ovako, bojim se da ćete se samo utopiti u bespuća web-a…

Simpatično, mada nisam ‘fan’ portala na moje iznenađenje našao sam par stvari koje su zaintrigirale moje zanimanje.
Raspored sadržaja mi je sasvim ok.
Sve u svemu, meni simpatično.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja