TK-Mania nagradna igra

Pozdrav ekipa,

ukoliko niste primjetili danas je krenula TK-Mania nagradna igra TeleKineza.com portala, gdje će se svaki tjedan dijeliti po jedan kineski smartphone uređaj potpuno besplatno :smile:

U daljnjem tekstu vam prenosi tjedni newsletter koji je poslan čitateljima:

Pozdrav, danas je tvoj sretan dan! :slight_smile:

TeleKineza.com organizira prvu od mnogih nagradnih igara u kojima možeš osvojiti vrijedne kineske mobilne uređaje. Prva takva nagradna igra kreće 24.11.2014. godine u 12:00GMT i traje svega 5 dana te ju nikako nemoj propustiti!

Prije nekoliko dana smo objavili odličnu recenziju Jiayu G2F kineskog smartphone uređaja, a danas ga već poklanjamo možda baš tebi!

Nagradna igra je vrlo jednostavna, sve što trebaš napraviti je posjetiti našu stranicu TeleKineza.com te kliknuti na link „TK-Mania“ nagradne igre. Za sudjelovanje u nagradnoj igri je potrebno točno odgovoriti na jedno vrlo lagano pitanje (ali stvarno lagao) te upisati svoju e-mail adresu i to je to – u igri si.

NAPOMENA: Potrebno je potvrditi svoje sudjelovanje u nagradnoj igri klikom na link u mail-u koji je korišten pri prijavi u nagradnoj igri.

Kako bi ostvario/la još veće šanse za dobitak, možeš igru preporučiti i svojim prijateljima ili je podijeliti na svom najdražem društvenom kanalu poput Facebooka, Twittera i drugih
(sve opcije su vidljive na stranici „TK-Mania“ nagradne igre).

Jesmo li rekli da dijelimo besplatno cool mobitel? -Što čekaš, igra traje svega 5 dana, požuriiiii! :slight_smile:

Uskoro Vas čekaju novi mobiteli na recenzijama kao i nove nagradne igre, te nas svakako pratite i dalje. Da ne bi propustili nijednu obavijest lajkajte naš Facebook page te nas pratite i na Twitteru.

**Hvala vam,
Vaš TeleKineza Team

www.telekineza.com
www.twitter.com/telekineza
www.facebook.com/telekineza**

TeleKineza pomijeranje stvari umom?

Zar je potrebno trollati post? Ovo nije neki opći forum, te po meni ovdje nema mjesta za ovako glupe postove. Mislim da bi trebalo uvesti ban za ovakve stvari, jer je ovo stručni forum, a ne forum.hr

pa da je ovaj stručni forum onda bi post od sdeal​24 bio odmah obrisan.
Prvo da je ovo prava nagradna igra onda bi bila organizirana po zakonima Republike Hrvatske…
Ovo je samo **SPAM**
koji služi za dobivanje pretplatnika na TeleKineza Newsletter

@OpalCoin - dobar pokusaj al se ipak radi o drugim stvarima :smiley:

@d1namic - OpalCoin se samo malo nasalio, tako da nije uopce problem :wink:

@kres0 - Ovo je iapk “BIRTIJA” foruma a u opisu mu lijepo pise ***[Neformalan forum u kojem dozvoljeno je sve, pa cak i razgovori o tele-komunikacijama. Ovaj forum nije moderiran, osim koliko zakoni RH obvezuju t-HT]***. Nagradna igra sigurno nije SPAM al kako svatko ima pravo na svoje misljenje slobodno mozes misliti sto zelis. Ukoliko moderatori foruma smatraju da je moj post neka prevara ili SPAM slobodno ga mogu obrisati - ja sam htio samo clanovima WM-foruma dati informaciju da imaju nagradnu igru gdje mogu osvojiti mob. Mozes se slobodno i sam uvjeriti da nagradna igra nije SPAM, te da se pretplatnici newsletter-a sigurno ne spamaju nikakvim mail-ovima, vec newsletter samo sluzi kao info kanal za obavijesti o novostima/recenzijama na portalu, popustima i akcijama.

LP