TradeEZ zarada, trejdovanje parovima bez kladionice

Je li iko upoznat sa ovim nacinom zarade. Nixa Zizu prodaje za 100 eura da otkrije nacin kako se moze biti uvijek u plusu i kaci slike i snimke clanova koji profitiraju. Zna li neko na koji nacin uzima keš?

1 Like

Upozorenje, ne vjeruj tom covjeku, previse ofirno.

Znam da je varao prije ali sam malo istrazivao da li je iko objavio sta nudi pa neki kazu da igra 3 tipa na jedan par kao azijski hendikep 1 ako ekipa vodi 1:0 onda da ce konacno zavrsiti 1:0 i oba daju gol. To sve na poluvremenu.nisam skroz razumio pa mozda neko kaze o cemu se radi da ne bacamo pare

Zaraduje na taj nacin da debilima prodaje upute kako zaradivati a oni ne zaraduju nego bolesnik sve zivo lazira.

4 Likes

Netko ko zna kako uvijek biti u plusu, ima potrebu išta prodavati?
Pogotovo da dijeli sa drugima svoju čarobnu formulu?

1 Like

Imam i ja nacin kako recimo na kladionici uvijek biti u plusu. Problem je sto ti klade blokiraju ili limitiraju racune (smanje kvote ili max. ulog) ako skuze da dugorocno profitiras pa ti je nakon toga jedina opcija otvorit account na neko drugo ime. Mozda ovaj lik radi nesto na tu shemu…

1 Like

O kojoj shemi se radi

Evo jedne od dvi strategije koje sam ja testirao i za koje znam da funkcioniraju:

Ukratko, trazis nebalansirane kvote pa se kladis na oba ishoda. Međutim, ovo nije easy money kako mnogi misle. Ima puno posla i postoji dosta rizika.

Pa koda moraš preko neta??? Odeš fizički svaki put i nikad te neće tražit osobnu da utvrde da ti stalno dobivaš na tu foru…
Tako da…

S ovom metodom moras uplacivati velik broj oklada dnevno da bi ti se isplatilo. Sto znaci da bi morao po cijele dane visiti u lokalnoj kladionici i uplacivati tickete. Drugi problem je sto ce ti tamo odbiti uplate vece od par tisuca kuna, bez obzira na to jesi u plusu ili minusu. Treci problem je sto domace kladionice imaju velike poreze pa je tesko ili gotovo nemoguce pronaci dobar bet koji ce imati value. Eventualno na nekakvom bonus tipu.

Dobro to je baš sporo. Ako cu rizikovati da me provale 1000 kuna i da dobijem 30 kuna ona je necu ni igrati. Nixa se sluzi nekom metodom da dobije 2 tiketa cak i tri odjednom. Kladjenje je uzivo i azijski hendikep je osnovica onda oba daju gol i 1 0 kad povede ili bilo koji rezultat stavi da ce biti konacan. Sad me zanima sta je od toga tacno

A onda plati 100 eura Nixi za tu metodu, pa ako funkcionira ti je prodaj dalje nama :smiley:

2 Likes

100 naivnih po 100€ = 10 000€ i eto lakih para! Nit oro nit kopo a parice legle

1 Like

pa moze istu ovu metodu sto je @steelmaiden naveo raditi na live. Samo mozda sa nekim hendikepom ili tako necim gdje ima 2 ponude.

Licno poznajem coveka koji je platio nixi za taj tutorial i izgubio oko 200e za par dana, da li njegovom greskom ili je jednostavno prevara (po cemu je nixa poznat) pojma nemam, nisam dobro upucen kako to funkcionise ali cim nixa reklamira nema teorije da bih probao

Poznat mi je pojam surebet, štoviše bavio sam se time i radio sam program koji je serchao online za surebet-ovima i javljao ih vlasniku programa. No takvih programa ima puno…i zato u praksi surebetovi i ako se pojave, vrlo kratko traju … ( Pošto ulaganje na koeficijente zapravo utječe na iznos koeficijenata.)

Problem je sto ti klade blokiraju ili limitiraju racune (smanje kvote ili max. ulog)

Blokiranje računa nebi smjelo biti problem …pošto postoje online bet-excange servisi gdje se kladiš zapravo protiv drugih ljudi. (Iz tvoje perspektive je kao da si u online kladari, ali koeficijente kreiraju drugi ljudi…isto kao što i ti sa svojim prihvaćenjem neke oklade zapravo prihvaćaš nečiji koeficijent.) To se tamo žargonski kaže da kupuješ koeficijent. A ako nudiš okladu, onda prodaješ koeficijent.
Tako da su takvi servisi zapravo burze koeficijenata … i isto kao i svaka druga burza na prvo mjesto guraju najbolje ponude koeficijenta. A kako isti budu pokupovani, tako na vrh isplivavaju one nešto malo manje dobre ponude koeficijenata…

…velim, svaki igrač tamo niti ne mora znati da je na burzi koeficijenata…njemu je isto kao da je u online kladionici. (Ako ne upali extra sučelje da osim što se kladi na nečiji koeficijent, da ima opciju i kreirati svoj koeficijent i prodavati ga drugima)

Rezum priče… takve kladionice i nisu zapravo kladionice…nego samo servisi koji omogućavaju da se ljudi klade međusobno…tako da ne postoje nikakvi limiti od kuće (od kladare) …jer u tom slučaju ne igraš protiv kladare. (Zato velim, limitiranje računa nebi nikako smio biti problem.)

I to je zapravo jako dobra stvar …jer na takvim servisima praktički da ne postoji margina koja ide kladari. Tipa u kladionici na tenisu će biti kvote “1.9 vs 1.9” ili čak “1.8 vs 1.8” …ako su igrači podjednaki. (Kladara si svjesno pravi marginu od 5-10%) …no na bet-exchange servisima tu marginu čini jednostavno publika sa svojom ponudom-potražnjom koeficijenata. I ako je događaj popraćen…kvote znaju ići skroz do “1.99 vs 1.99” (Ako su dva moguća ishoda, tipa tenis)

Svi ozbiljni kladioničari “tipsteri” koji zapravo imaju na duže staze pozitivan score (čisto jer su znalci )…svi oni se klade uglavnom na bet-exchange servisima gdje su oklade puno poštenije prema igraču.
Dok i oni najveći znalci teško da mogu biti u plusu ako bi kladioničarska kuća postavila marginu 10%… zato su bet-exchange servisi “must have” za one koji se bave ozbiljno klađenjem.

Uglavnom, čisto sumnjam da ponuda iz ove teme se odnosi na nešto od toga gore. Niti je ganjanje surebetova lagan posao…nit čarobni štapić za siguran dobitak. Je …siguran dobitak je kada uhvatiš neki surebet, no ima posla za hvatati ih … i puno ljudi se time bavi, pa i nije baš lagano. Osim ako se što nije promjenilo u zadnjih 15g. :slight_smile:

Inače puno bolje prolaze brokeri na tim bet-exchange servisima. Tipa kupuješ koeficijent kada je 3.15 i prodaješ ga kada je 3.00. (Ovdje je svar invertirana, bolja je prodaja što manjeg koeficijenta)
Kada napraviš takvu kupnju → prodaju koeficijenta, neovisno o ishodu utakmice grabiš razliku koju si ostvario. A servis prepoznaje da tvoje oklade više ne ovise o ishodu utakmice…i prije nego utakmica i završi daje ti tvoj “kapital + profit” da s njime dalje raspolažeš. Znači doslovice si broker na burzi koeficijenata…i uvelike ti ide na ruku što na takve servise ne dolaze samo brokeri, nego većinom dolaze ljudi koji niti ne kuže da to nije obična online kladara. Oni su tamo samo da se klade…jer su tamo koeficijenti nijansu bolji nego na drugim online kladarama.

I onda se stvaraju patterni kada i zašto koeficijenti klize u određenim smjerovima …to brokeri dobro znaju i onda znaju kada kupit koeficijent dok je povoljan…za koji računaju da će mu narast potražnja (a tako i vrijednost) …i onda taj isti koeficijent prodaju kada mu se digne vrijednost. I tako su oni samo brokeri i ne ovise o ishodu utakmice. Time se bavi relativno dosta ljudi i dok sam to pratio, moram priznati da su svi oni bili poprilično “sretni” svojim poslovanjem. Ja tada nisam imao prebijenog “boba” da investiram u to … jer takve špekulacije se ipak rade sa malo većim iznosima da bi se taj rad isplatio.

Jesam probao trgovati sa koeficijentima sa mojim imaginarnim parama u glavi …i išlo mi je odlično. (Poduplao sam banku u nekih 20 dana) No pitanje, kako bi živci radili da su bile prave pare u igri. Jer je to isto igra živaca …kada koeficijent klizne u neželjenom smjeru …pa treba odlučivati hoće li ga se zadržati i čekati pozitiva, ili prodavati sa gubitkom…

Jbga, ja se opet malo raspisao, hehe. Zato jer je ovo ljudima uglavnom nepoznanica, a zapravo vrlo zanimljiva stvar. Čak mislim da ću se vratiti u to, naoružan boot-ovima, hehe. :slight_smile:

U svakom slučaju odgovara na pitanje da limit računa ne smije biti problem. :wink:

Daj nek nam napise ovdje iskustvo koje mu je niksa rekao moze i u siframa da ga ovaj ne tuzi ako se boji pa da razmotrimo o cemu se radi

Al ovi surebetovi sto steel prica su tkavi kakvi su zbog kladionica- na ovim gdje se direktno kladis za drugim ljudima kao sto si rekao manje traju i manji su- tj poravna se to brzo. Kad imas pun k kladionica, stalno imas neke razlike i mozes uzimati 5-6%… ali da- kladionica blokiraju jer su supci hehe

Ja sam tokom faksa sa cimerom ganjao tako… uzeli smo nesto fino za jedan dan, pa onda i drugi i ne bi bio nista problem da smo skontali na vrijeme da nam pinnacle (gdje smo deposiali previse hehe) trazi de re-rollujemo sav novac msm 5 puta da ne bi gubili fee prilikom povlacenja.

Ja sam postavljao tipove na stranicu, imao sam dugi i premium grupu, i imao sam kroz tih par godina 3-4 druge premium grupe koje su placale da njihovi clanovi dobijaju isti ono sto i moji clanovi za fiksni iznos mjesecno. Ta mikro nicha je bila tek u izgradnji, i kladionice su pravile greske cesto- znaci dobrim dijelom je opet bila arbitraza u pitanju (mada ne surebet). Pazi situacije:

Isti igrac je u ponudu na tri kladionice. Na svakoj kladionici je kvota ista na over i under. Na prvoj je margina 13.5 i kvota je 1.88 over/under… na drugoj je 14.5 i 1.83 over/under a na trecoj je 16.5 i kvota 1.87 na over under. Ne treba biti pametan da skontas ako igras tog igraca i igras over da ces igrait na 13.5+ jer razlika od ta tri poena je OGROMNA. Naravno, postoje i middlovi ko se ne razumije dovoljno.

Uglavnom, bilo ekstra vrijeme za uzet od kladionice, slabo su pazili, ispravljali greske itd ali i tad je bio problem da te blokiraju

EDIT: Pravio sam skriptu (tj placao da se pravi) sto kupi ove sve kvote i margine za igrace… radilo je nesto, falilo par kladionica, i kao bilo je u alpha verziji, dostupno svima. Cilj je bio naravnot o kasnije naplacivat, samo eto nikad nisamz avrsio. Idalje je online ali nisam nista radio dugo jer nemam vremena.

Uglavnom- izaberem 5 kladionica da usporedim margine, i na skoro svakom igracu u ponudi izmedju tih kladionica bude barem poen razlike izmedju margina, nekad i 2 ili 3. To je dodatni edge svakom ko igra

nixa je indijanac totalni, ja sam morao pogledati njegovih videa da vidim šta radi, volim bit u toku šta jutjuberi rade. niksa je čoek skromnog intelekta koji je martingejl sistem klađenja promovisao kao siguran dobitak, tako da ako je čoek koji je ortodoksni kockar promovisao taj sistem promovisaće i bilo šta drugo, pogotovo što će njemu donjeti pare. i zašto mu vjerovati, bukvalno zašto, ne vidim ni jedan jedini razlog.

1 Like

Nije nixa glup, nego egomanijak. Ne moze neko ko ima rejting na sahu od 1800 da bude glup :smiley: Al mislim da je to za martingejl napravio samo video- da nije promovisao tad nikakav program (ako mislimo na isti video)


Copyright © 2021 WM Forum - AboutContact