Trazi se poslovni partner, ulažem novac u vaše znanje

Pozdrav! Citao sam ovdje razne teme o ulaganjima i nasao svega i svacega! Zanimljivo mi je bilo o ulaganju i kupovini web stranica! Ako netko ima ko posjeduje znanje o tome i zeli poslovnog partnera ili osobu koja ce uloziti novac u takav posao neka se javi! Moji novci vase znanje!

Nisi napisao ono najvažnije, koliko $ imaš…

Ako je projekt dobar kes nije problem

Bez uvrede, ali oglas ti je jako površan. Takvim oglasom ćeš vjerojatno privući samo klince i prevarante.

Napiši barem u kojem roku očekuješ povrat investicije, koliki mjesečni/godišnji profit očekuješ itd. Kad napišeš da cash nije problem jel to znači da imaš raspoloživo i odmah raspoloživih milijun dolara za kvalitetne i vrijedne projekte? Trebao bi napisati barem okvirni budget. Ne bi škodilo niti da napišeš odakle si jer je za bilo što ozbiljnije potreban sastanak uživo.

Tvoj oglas, tvoja odluka. Ja sam ti dao samo savjet

6 Likeova

Ovaj tvoj oglas je san za prevarante, sa ovakvim pristupom ćeš najebati.

Hvala na savjetu! Mislim koga zanima da ce se javiti u privatnu poruku i tako sve saznati!

Hvala vam na vasem misljenu! Mozete li mi dati prijedlog za drugaciji nacin?

Evo ja cu javno da napisem da krecem u saradnju sa @prirodaljudi, ulaganje nije veliko, necemo otkrivati o cemu se radi, ali sigurno ne planiram da prevarim coveka, ja ulazem svoje vreme oko sajta, on ulaze odredjenu svotu novca, i nadam se da cemo uspeti.

Pazi kad kreces u investicije bez plana i ideje logicno je da ces da puknes, posebno kad radis sa nasim ljudima. Tako da jbg sta reci, voleo bi da nije tako ali jeste tako da ti je moj savet prvo napravi to jest zahtevaj detaljan plan od onoga ko ti trazi investiciju to jest nudi saradnju, nista na “majke mi”. :slight_smile:

Ideš od teme do teme i očajnički pišeš ljudima da nudiš novac. Normalno da će naći oni koji će to iskoristiti i uzeti ti novac.

Opet sam zakasnio,…

1 Like

Ipak jos nismo krenuli u saradnju, cisto da obavestim. Inace, covek deluje iskreno, zeli da ulozi u nesto i to je to.

Dobar dan,
Kako mogu da Vas kontaktiram ?
Pozdrav