Tražim Android app programera

Tražim osobu za kreiranje jednostavne Android aplikacije. Jedino što je važno jest da aplikacija ima mogucnost prikaza stranice na mom sajtu, znaci neka vrsta ugradjenog browsera. Takodjer, ne mislim je prodavati, te bih cijenio ubacivanje nekakvih oglasa na dnu ekrana. Ponude, uz neki pristojan portfolio, na PM.

To ti je doslovno 10 min. posla (uvrh glave) - čak mislim da imaš online alat da napraviš upravo to što tražiš. tj. siguran sam. Google-aj rađe sigurno ćeš pronaći

Skini ovo

i tu ti je tutorial kako taj kod promjenit
http://tscolari.me/2011/09/19/android-webapp-in-3-minutes/

2 Likes

Kako napravis apk file poslije?

Za sad mi je najjeftinija ponuda oko 2000 $, mislio sam da će biti i povoljnijih ponuda za to što tražim, a ne tražim mnogo. Nema veze, izgleda da ću ipak morati zaprljati ruke i nabucati još gomilu softvera tipa Eclipse na komp, a htio sam to izbjeći. Šteta što se nitko nije sjetio napraviti neki uniformirani template od primjera s weba i prodavati za sitne pare.

Jesili ovo vidio: http://codecanyon.net/category/mobile/android

Hvala svima na prijedlozima i ponudama, molio bih da se ovaj post zatvori, ako moze. Ne zelim dolaziti u situaciju da omalozavam neciji rad, ali svatko zna najbolje za sebe.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey