Trazim Android Game Developera

Pozdrav,

Imam ideju za jednostavnu aplikaciju koju bih volio realizirati.
Riječ je o igri sa kartama. Za početak bih samo Android verziju pa ako aplikacija bude napredovala biti će prostora i za iOS verziju aplikacije. Mogu platiti nekog Indijca sa Fiverra da mi ovo napravi no volio bih nekog čovjeka sa naših prostora kako bi mogli nastaviti surađivati u budućnosti. Spreman sam i naći se uživo kako bi podjelio dodatne detalje/upute u vezi izrade aplikacije. Plaćanje može na ruke,račun,Paypal… što god vam odgovara.

Molim zainteresirane da mi se jave na PP.

1 Like

ovo je stari post, ali dobar primer zasto mnogi nasi frilenseri izbegavaju domace poslodavce.

Ovo je identicno kao kada bi prisao ribi u kaficu i rekao joj e mala, ajde podji u wc sa mnom, ne nudim mnogo, ali ima ih koje hoce, ako neces ti druga hoce sigurno moze mi se da biram .

Navodeci indijce i Fiver gde su cene po 5-10$, ovaj gospodin objasnjava buducem zaposlenom koliko ceni tu " jednostavnu aplikaciju", odnosno koliko je spreman da plati. Navodeci indijce objasnjava programeru da se ne sali jer moze da pokloni posao nekome drugom. E sada ne samo sto toliko nudi vec zeli da programer izadje iz kuce, i cuje uzivo njegovu genijalnu ideju

Ta njegova jednostavna aplikacija od 5-10$ zahteva i neke dodatne upute koje zeli uzivo da objasni . U sustini kod ovakvih " preduzetnika" bitan je taj momenat uzivo ili preko telefona , nemaju znanje za pisanje aplikacija niti su do sada uradili neku specifikaciju a dodatno je problem sto ih mrzi da pisu i onda ocekuju da frilenser bude i daktilograf i zapisuje njihove genijalne ideje sam .

Naravno on je sirokog uma i nudi razlicite opcije kod placanja , ovde ima milion stvari kao pokazna vezba kako ne pisati oglas ali veci problem je sto ovaj primer nije usamljen.

5 Likeova