Trazim dizajnera za mobilnu aplikaciju!

Pozdrav,

Trazim dizajnera za jednu web aplikaciju/igru. Volio bih da je osoba iz Zagreba radi sastanka uzivo, no nije glavni uvjet.

Firma koja ce izbaciti ovu igru je u procesu registracije. Primam i vise zamolbi nakon koji cete dobiti jedan vrlo jednostavan zadatak. Onaj koji nam se najvise svidi dobiva posao. Nakon sto dogovorimo posao jedan dio placamo unaprijed, ostatak po zavrsetku posla (cisto da ne ispadne da je ovo jos jedan ‘kiddy’ oglas).

Hitno nam je, pa molim zainteresirane da se jave cim prije.

Malo kredibiliteta o firmi/projektu ne bi bilo na odmet,
jer imate svega jedan post na ovom forumu. Ja osobno imam
laganu averziju prema “testnim zadacima”, naručito kada
ne znam o kome/čemu se radi i siguran sam da nisam jedini.

Večina nas ovdje ima svoje portfolio prezentacije iz
kojih se može gotovo 100% pročitati profil i kvaliteta potencijalnog kanditada.

Na prijateljskoj razini vam savjetujem da malo korigirate oglas, jer
tako će te sigurno u konačnici dobiti bolje rezultate.

U potpunosti se slazem sa svime sto ste napisali. Pisao sam u dosta ‘slobodnom’ tonu, i ocito tako ne ide. Shvacam i sam zasto.

Napisao sam da je tek predan zahtjev za otvaranje objekta, dakle firma jos uvijek ne postoji. I previse je sto trazim testne zadatke, tako da od toga odustajem. Glupost sto sam to uopce i trazio.

Sve sto trazim je da se zainteresirani jave, provjerit cu portofolio doticnih, po mogucnosti naci se i uzivo pa da vidimo da li mozemo dogovoriti suradnju. I jos jednom ponavljam, za ozbiljne ponude i onu koju odaberem, spreman sam dio platiti unaprijed cisto kao dokaz dobre volje. Mislim da taj dio najvise pokazuje da nije jos jedna prica o ‘imam odlicnu ideju za aplikaciju, samo mi treba netko da istu napravi, mozemo podijeliti dobit’.

Dakle, ako ima zainteresiranih molio bih jos jednom da se jave.

P.S
Horz, hvala na savjetima.

Poslao sam ti PM…

Vidjeh, pardon sto nisam odmah odgovorio. Ukratko, nasao sam vec osobu koja je uzela posao. Ukoliko iz nekog razloga projekt ne uspije, javim se.

Srdacan pozdrav.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja