Tražim: honorarni posao

U zadnje vrijeme imam dosta slobodnog vremena, pa sam odlučio napraviti ovu temu kako bi to vrijeme kvalitetno ispunio, a između ostalog i zaradio nešto novca. Do sada sam na forumu radio dosta poslova, a sve možete provjeriti u temi Dobri i loši trgovci. Imam i par web stranica, ali uz njih svejedno imam slobodnog vremena, a do sada sam i prodao dvije stranice na ovom forumu. Novi članovi na forumu plaćaju unaprijed, a stariji pouzdani plaćaju po završenom poslu.

1.) Nudim usluge Facebook marketinga

  • Već ima tema sa ovim naslovom i do sada sam obavio 15+ suradnji sa ljudima. Nudim uslugu povećanja broja lajkova na vašoj FB stranici ili vođenje vaše FB stranice.

2.) Nudim pisanje članaka

  • Nudim pisanje članaka vezanih uz bilo koju temu za koju se mogu informirati na internetu. Svi članci su 100% unikatni, napisani iz moje glave i nisu bezveze napisani, jer sam se prije toga informirao o temi. Cijena varira između tema, a prednost imaju sport, pravilna prehrana, teretana, motivacija…

3.) Izrada kratkih promotivnih videa

  • Moram napomenuti da videi koje radim nisu 100% profesionalni, ali za one koji nemaju vremena ili neznaju napraviti promotivni video za youtuvbe, stojim na usluzi.

4.) Ubacivanje filmova/igrica/slika na vašu stranicu

  • Ukoliko trebate osobu za ubacivanje filmo ili igrica ili slika na vašu web stranicu, slobodno se javite u inbox. Cijena varira o načinu ubacivanja i količini.

5.) Radim i druge usluge

  • Radim i druge usluge/poslove. Slobodno se javite u inbox radi dogovora! :slight_smile:
2 Likeova

Izgleda da ne znam poslati PM ili mi nije omogućeno još :wink:
Možeš li mi se javiti?

Molim Vas možete li mi pošto imate slobodnog vremena pomoči pri izradi klasične, bazične web stranice koja bi služila kao završna radnja. Pošto sam nedavno odslušao tečaj u Algebri koji je bio užasno ubrzan i nisam shvatio pola nastavnog predavanja. Završni rad bi trebalo poslati u roku mjesec dana.
Ako ne tražim puno i ukoliko se bavite takvim poslom rado bi da se dogovorimo oko izrade web stranice i cijene.
Odgovor mi možete poslati na [email protected]

BUMP, previše slobodnog vremena, premalo ideja za vlastite projekte…

hoćeš biti suradnik jednog portala

Slobodno se javite na PM.

Napominjem da radim samo one poslove koji su fiksno plaćeni.

Aktivno i dalje! :slight_smile:

Ostvareno nekoliko suradnji. Ponovno višak vremena, pa otvoren za nove suradnje. BUMP! :slight_smile: