Pozdrav svima,
s obzirom da imam dosta slobodnog vremena, a i znanja odlučio sam se pridružiti ovom forumu kako bi pronašao neki honorarni posao jer vidim da se tu znaju nuditi i tražili takvi poslovi. Inače sam student FER-a u Zagrebu, treća godina, ali sam zamrznuo godinu trenutno iz osobnih razloga. Od poslova mogu obavljati:
- Pisanje članaka (Hrvatski/Engleski) - cijena je 15kn po članku, ako su manji onda može i 10kn.
- Prijevod članaka (Hrvatski - > Engleski / Engleski - > Hrvatski) - cijena također 15kn, za manje 10kn.
- Dodavanje igrica na stranicu - znači Hrvatski ili Engleski unikatni opis igrice, 2kn po igrici, za veće količine može i popust.
- Postanje na forume - cijena po dogovoru
- Pisanje seminarskih i diplomskih radova - cijena po dogovoru ovisno o broju stranica i kompleksnosti teme
- Dodavanje materijala na web stranicu poput gotovih članaka, oglasa i sličnih stvari
- Ostale slične poslove koje nisam naveo. imam iskustva i u Adobe After Effectsu, Photoshopu i Premiereu i u takvim područjima pa mogu obaviti i takve poslove izrade videa, logoa sličnih.
Hvala i nadam se dugoročnoj suradnji