Trazim iskusnog web developera

Trazim iskusnog web developera (back end i front end) za izradu stranice Virtualni sajam mode (fashion)… Stranica je market place za prezentaciju tvrtki i njihovih proizvoda razvrstanih po razlicitim kategorijama. Svaki izlagac - tvrtka na svojoj stranici - štandu ima logo, opis tvrtke, lontakt podatke te prezentaciju proizvoda gdje svaki proizvod ima 5 fotografija i link na video (ako ima video za taj proizvod), naziv proizvoda, opis proizvoda, link na svoj web shop (url za taj proizvod), kupon za popust (administraciju kupona radi izlagac - određuje visinu popusta, koliko kupona zeli podijeliti, gdje i do kada se kupon moze iskoristiti. Posjetitelj unese svoju email adresu na koju dovbije kupon na kojemu sve to pise - naziv proizvoda i ostalo). Posjetitelj s izlagacem moze ostvariti live chat (tekstualni), kao i rezervirati u kalendaru sastanak s izlagacem. Ovo sve treba sajt imati.
Izlagaci placaju izlaganje na sajmu - treba napraviti sustav naplate (kartice, internet bankarstvo). Izlagac treba najprije dobiti ponudu sa svim elementima, te nakon sto je platio, njegov account se aktivira i stand pistaje vidljiv na sajtu. Izlagac nakon toga auromatski dobiva račun.
Također, svaki izlagac treba imati svoju statistiku posjecenosti štanda (ukupan broj posjetitelja u određenom razdoblju, po drzavama broj posjetitelja, prosjecno zadrzavanje na štandu, koliko je kupona iskorišteno i sl.).
Sve to treba biti podržano na sajtu.
Iz ovog opisa mozete vidjeti koliko je projekt kompleksan i sto je potrebno napraviti.
Javite mi se na mail [email protected]

Koliki je budžet? …

Postovanje

max. investicija, po principu ‘kljuc u ruke’ je 50.000 kn. To ukljucuje apsolutno sve kao i odrzavanje u prvoj godini.

Budem li startao s projektom, potpisuje se ugovor. Placanje po fazama realizacije projekta uz ispostavu racuna jer ja imam firmu.

Poz.

Pozdrav,
koji je rok za izradu projekta? Ja imam tim koji bi to mogao odraditi, ali trenutno smo rasprodani do 9. mjeseca.

Planirao sam vec u 10mj. biti live, tako da mi to ne bi odgovaralo.
Poz.

Nebih se rado mješati u temu pošto je oglas relativno OK sastavljen, a i ukupan budžet je dan, ali ako ovo sve što si tu napisao da tražiš, a iskrastilizrati će se da je to i puno više nego što tu piše, dobiješ i do početka iduće godine, a da sve radi i da ima malo nekritičnih Bugova budi super sretan. Bez obzira što piše u ugovoru, ja iskreno sumnjam da će se dogovoreni rok moći ispoštovati. Eto samo kao info da ne očekuješ previše.

Bilo bi super kad bi nas obavijestio kako projekt napreduje. :wink:

Da, moguca su iznenađenja. Toga sam svjestan.
Hvala na inputima