[TRAŽIM] Izrada matematičkih lekcija na eng jeziku

Tražim učitelja/učiteljicu/studenta matematičkog znanja s izvrsnim poznavanjem engleskog jezika za pisanje lekcija namjenjenih manjoj i nešto starijoj djeci. Bitno je znati prenijeti znanje i držati jako dobru kvalitetnu pisanja pojedinih lekcija. Lekcije su osnovne, zbrajanje, oduzimanje, množenje,…, do integrala za početak. No ima ih više nego dosta.
U početku plaćam 50kn po 500 riječi s time da broj riječi ne smije biti niti prevelik niti premalen za pojedini članak (pod time mislim da ga se nemože rastezati samo da se dobije veći broj riječi). Ovdje je ključna riječ kvaliteta. A pošto se ovdje radi o dugoročnoj suradnji molim za korektan odnos. Lekcije moraju biti originalno pisane (može se koristiti sve što postoji na internetu no moraju biti unikatne, smislene i sistematske - znači da se nadovezuje jedna na drugu lekciju jer će one tako biti i zadane). Za početak imamo 55 lekcija, nakon toga još 55, a nakon toga će ih biti i još.

Ukoliko ste zainteresirani, dati ću vam testni članak u koji ćete napisati i koji će odlučiti dali ćete pisati članke dalje ili ne (sve ovisi o vama). Kriteriji su strogi jer tražimo osobu koja voli matematiku a pritom zna jako dobro engleski jezik i podučava djecu te zna ponešto o njihovoj psihologiji, no definitivno će vam se isplatiti jer ako ste dobri razvit ćemo dugoročno kvalitetan odnos na kojem možete si zarađivati konstantno. Minimum koji će trebati biti ispunjen je 2-3 lekcije tjedno (znači nema ubijanja od posla, sve je na vama koliko želite). Ukoliko ste zainteresirani javite mi se na PM.

I dalje aktualno tražim osobu/e koje zanima matematika i pisanje lekcija.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja