Trazim izradu andoroid aplikacije

Pozdrav,

aplikacija je u suštini jednostavna. Barem se tako meni čini. :slight_smile:

Znači sve što bi trebala je:
-poslati http request na vanjski API link i ovisno o responseu poslati SMS.
Znači ako response vrati da se šalje SMS, app treba poslati SMS prema podacima koje primi u responseu.
Taj proces rekvestanja servera bi se trebao vrtiti konstatno u nekom vremenskom intervalu dok god je aplikacija pokrenuta.

Ono što NE treba:

  • ne treba app prilagođavati za razne uređaje i širu publiku, pošto će raditi samo na jednom uređaju.
  • ne treba app prilogođavati za App store …pošto ju je moguće isporučiti kao instalacijski file koji će se direktno instalirati na jedan uređaj. Znači nije potrebno ići preko app store-a.
  • ne treba nikakvo specijalno GUI sučelje. Dovoljno je jedan button “Start” koji će zavrtiti spomenuti vremenski interval.

Molim ponudu ako ima nekoga tko bi to mogao i htio odraditi.
Hvala.

Pa znas JS, uzmi React native i sam to sebi slozi.

Po opisanome prototip slozis za vikend :slight_smile:

Nekome tko je postavljao android aplikacije…ovo bi trebao biti easy job. A ja ću izgubit dost vremena samo dok postavim “hello world” na androidu :slight_smile: …a to mi nije baš na ruti učenja. Da je, nebi mi bilo žao vremena …a ovako se trudim radit raspodjelu posla. Koju je ionako teško u developmentu radit …pa barem onda ovaku stvar koja je kao segment izolirana, da iskoristim priliku ne biti “one man band” :slight_smile:

1 Like

Kad netko traži uslugu najprije nabrzaka skeniram mail/post da vidim koristi li pojmove “jednostavno”, “samo” i slično. :slight_smile:

1 Like

Slažem se da stabilno slanje SMS-ova možda nije jednostavan task.
Ali aplikacija po broju featurea zaista je jednostavna…tj. broj potrebnih funkcionalnosti je poprilično malen…i nema nikakav GUI.

Ako to tebi nije jednostavno, makni se od tipkovnice radije. :stuck_out_tongue:

Stigla je ponuda od 600kn …s čime sam ok. :slight_smile: Ali radi ispitivanja tržišta i ponude sa forma, ponuda će biti još aktualna par dana ako ima tko poovljniji. :slight_smile:

Nisam pričao o tome je li nešto meni jednostavno ili ne, nego o načinu na koji si pitao za uslugu. Čim netko traži nekog za posao, a onda kaže treba mi “samo” ovo ili ono, ili posao je jako “jednostavan” onda je u pravilu jedno od dvije stvari:

  1. ne cijeniš taj posao pa nećeš dobro ni platiti
  2. ne znaš sam to napraviti, pa se postavlja pitanje kako znaš da je “jednostavno”… Moguće da ti to znaš “u teoriji”, a od teorije nema kruha :slight_smile:

Zato i kažem, kao narodna mudrost: kad nekog pitaš za posao/uslugu - nikad ne koristi riječ “samo”.

2 Likeova