Tražim izradu fb kampanje + video za promociju puzzli + affilate ponuda

Pozdrav,

tražim osobu koja ima iskustva sa plaćenim marketingom na Fb / Adwords ili nešto treće. …da napravi kampanju prvenstveno za Fb, moguće i za ostale kanale.

Također se traži osoba koja bi napravila kratki video. (može biti ista osoba kao i za kampanju)

Kampanja
Treba promovirati sljedeće puzzle https://jigsawholic.com/ (prvenstveno) putem facebooka. Ideja je promovirati kratki video o puzzlama koji će se tek napravit.
Molim zainteresirane sa iskustvom da se jave na email [email protected] i da prezentiraju neku kampanju koju su već radili i postignute rezultate te kampanje.

Video
Traži se osoba koja bi napravila kratki video do max 10 - 15 sec, koji će otprilike biti više brzi slideshow slika …nego video.
Koncept videa će biti da su jedino puzzle u kadru, te će se brzim time-frameom prikazati kako se puzzle slažu prema blind-end soluciju, te kraj videa mora moći dočarati da je to nemoguća solucija i navesti gledatelja da se zainteresira vidjeti više o puzzlama.
Od videa se očekuje da bude brzi i efektivni poziv na akciju, kako bi išao u skladu sa gornjom kampanjom.
Također molim na [email protected]

Affilate ponuda
Ako netko smatra da ima vlastite kanale putem kojih bi mogao prodavati puzzle, možemo dogovoriti proviziju prema broju prodaja preko affilate linka. (Kako je webshop na shopify, nije baš moguće manipulirati brojem prodaja uzrokovanim affilate linkovima, tako da je to garancija povjerenju)
10$ je vaša provizija po svakoj prodaji, a trenutno mjerljive brojke kažu da na svakih 1000 pogleda se pojavi otprilike 1 kupac. Naravno, to varira od vaše publike.

Unaprijed hvala svima na javljanju.

I šta bi od ovoga?
Može neki detalj, link uputa kako računam pregled, tj. je l’ na povjerenje il’ ima i mesa (s kostima)?

Broj affilate prodaja se automatski broji na shopify platformi, i ja time ne mogu manipulirati jer su to podaci treće strane. (Shopify podaci)

Shopify meni daje na uvid točno koliko je prodaja ostvario neki od affilate linkova, a ja taj uvid onda mogu dati affilate partneru.

Kako točno ja mogu dati taj uvid nekome, a da je dotični siguran da ga ne varam…to je trenutno možda malo tricky ako smo međusobno udaljeni, ali moguće metode su:

  • pregled uživo
  • pregled preko team viewera
  • pregled preko printscreena, pa kasnije se mogu podaci prekontrolirati uživo ili preko teamviewera.

Spominjao sam već da bi mi bilo drago imati printscreen alat koji osigurava validnost (blokadu od krivotvorenja) onoga što je printscreen-ano, ali za sada takav alat još nemam. To će biti definitivno jako vrijedan projekt…jer primjena takvog alata može biti masu. Eto, mali hint gdje smatram da ima “nafte”. :slight_smile:

No teamviewer i pregled uživo bi trebali biti vjerodostojan uvid u podatke. Shopify podaci vjerujem da se ne mogu manipulirati, neka me netko ispravi ako griješim.