Tražim: izradu modernog sučelja za wordpress plugin

Pozdrav svima,

Dakle tražim dizajnera / frontendaša (što god je potrebno) za izradu modernog interfacea za jedan wordpress plugin.

Znači ukratko radi se o tome da imam jedan plugin koji ima dosta spartansko sučelje i htio bih ga malo modernizirati i redizajnirati. Ideja je pojednostaviti sučelje za krajnjeg korisnika. Radi se o relativno jednostavnom pluginu, sa ne previše opcija. Što mi od prilike treba

  1. Redizajn početne konfiguracijske stranice koja sadrži desetak opcija (text fieldovi, nekoliko checkboxova itd)
  2. Redizajn pagea koji u pravilu sadrži samo jednu tablicu
  3. Izrada wizarda za početnu konfiguraciju, dovoljna su tri koraka sa po nekoliko polja za ispuniti.

Ne bih davao javno o čemu se točno radi, ali ovako sam zamislio kompletan proces:

  1. Vi mi pošaljete okvirnu cijenu sa nekim referencama (jer stvarno mi treba osoba koja će ovo dobro odraditi, znam i sam htm/css/js te nisam baš užasan što se dizajna tiče, ali treba mi netko tko će ovo odraditi profesionalno)
  2. Ukoliko procjenim po Vašim radovima da ste OK osoba za ovaj posao, šaljem Vam screenshotove stranica koje treba redizajnirati kako bi utvrdili konačnu cijenu.
  3. Nakon što smo dogovorili cijenu dajem Vam login na site gdje možete vidjeti plugin u pogonu, kako bi mogli vidjeti kako sve to radi.

U pravilu očekujem da osoba koju odaberem za posao dostavi samo HTML/CSS/JS tih nekoliko stranica. Nema potrebe za bilo kakvom implementacijom u plugin, to ću naknadno sam odraditi. Možda je bitno i napomenuti da se radi samo o redizajnu stranica unutar wp-admina, dakle treba samo redizajnirati i pojednostaviti konfiguraciju plugina.

Poželjno je da se kao osnova koristi bootstrap i jquery, ali nije problem ako uključite još neki manji library ako će to poboljšati konačni rezultat.

Dakle, ovo je u biti posao za nekoga sa znanjem HTML / css / jquery / bootstrap te smislom za UX.

Za početak imam jedan plugin za odraditi, ali ukoliko bih bio zadovoljan rezultatom i dogovorenom cijenom bilo bi toga još.

Zainteresirani neka se jave putem privatne poruke sa dosadašnjim radovima i okvirnom cijenom (ako su potrebne dodatne informacije kako bi definirali cijenu, slobodno pitaje).

Plaćanje isključivo putem PayPala

Hvala, Ivan


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey