Pozdrav svima,
Dakle tražim dizajnera / frontendaša (što god je potrebno) za izradu modernog interfacea za jedan wordpress plugin.
Znači ukratko radi se o tome da imam jedan plugin koji ima dosta spartansko sučelje i htio bih ga malo modernizirati i redizajnirati. Ideja je pojednostaviti sučelje za krajnjeg korisnika. Radi se o relativno jednostavnom pluginu, sa ne previše opcija. Što mi od prilike treba
- Redizajn početne konfiguracijske stranice koja sadrži desetak opcija (text fieldovi, nekoliko checkboxova itd)
- Redizajn pagea koji u pravilu sadrži samo jednu tablicu
- Izrada wizarda za početnu konfiguraciju, dovoljna su tri koraka sa po nekoliko polja za ispuniti.
Ne bih davao javno o čemu se točno radi, ali ovako sam zamislio kompletan proces:
- Vi mi pošaljete okvirnu cijenu sa nekim referencama (jer stvarno mi treba osoba koja će ovo dobro odraditi, znam i sam htm/css/js te nisam baš užasan što se dizajna tiče, ali treba mi netko tko će ovo odraditi profesionalno)
- Ukoliko procjenim po Vašim radovima da ste OK osoba za ovaj posao, šaljem Vam screenshotove stranica koje treba redizajnirati kako bi utvrdili konačnu cijenu.
- Nakon što smo dogovorili cijenu dajem Vam login na site gdje možete vidjeti plugin u pogonu, kako bi mogli vidjeti kako sve to radi.
U pravilu očekujem da osoba koju odaberem za posao dostavi samo HTML/CSS/JS tih nekoliko stranica. Nema potrebe za bilo kakvom implementacijom u plugin, to ću naknadno sam odraditi. Možda je bitno i napomenuti da se radi samo o redizajnu stranica unutar wp-admina, dakle treba samo redizajnirati i pojednostaviti konfiguraciju plugina.
Poželjno je da se kao osnova koristi bootstrap i jquery, ali nije problem ako uključite još neki manji library ako će to poboljšati konačni rezultat.
Dakle, ovo je u biti posao za nekoga sa znanjem HTML / css / jquery / bootstrap te smislom za UX.
Za početak imam jedan plugin za odraditi, ali ukoliko bih bio zadovoljan rezultatom i dogovorenom cijenom bilo bi toga još.
Zainteresirani neka se jave putem privatne poruke sa dosadašnjim radovima i okvirnom cijenom (ako su potrebne dodatne informacije kako bi definirali cijenu, slobodno pitaje).
Plaćanje isključivo putem PayPala
Hvala, Ivan