Tražim izradu webshopa u OpenCart ili sl., postavljanje tekstova, SEO

Prije godinu dana imao sam ideju izrade web shopa u Magentu. Od Magenta sam odustao, pa Vas molim prijedlog za platformu, da bude dovoljno sofisticirano (recenzije, usporedbe proizvoda, višejezičnost, više opcija za popuste, kupone za popust i ). Netko mi je predložio Open Cart.
Što mislite o tome i koja bi bila cijena izrade. Molim Vas i prijedlog za template koji bi upotrijebili da dobro izgleda. Radi se o shopu za dodatke prehrani.

Trebalo bi mi postavljanje opisa za 100 proizvoda i molim Vas da posebno istaknete cijenu za postavljanje 100, 200, 500 proizvoda.
Također, ako imate preporuku za osobu koja bi povoljno pisala opise dobro je došlo.

Također Vas molim cijene za offpage SEO optimizaciju, pisanje po forumima i adwords marketing ako se time bavite.

Imam portal u Joomli pa bih volio jedan prozorcic sa skriptom da se izmjenjuje više kratkih tekstova - misli/aforizmi poznatih osoba. Možete li tako nešto napraviti i koja bi bila cijena?

Također, molim kontakt broj i direktnu e-mail adresu.

Lp

Može ujedno i ponuda za izradu jeftinog site-a u Joomli, treba mi za prijateljicu. Poz

Pozdrav,
OpenCart bi bio izvrstan za vaše potrebe. Ja sam se specijalizirao za OpenCart, te imam iza sebe postavljenih već jako velik broj web shopova zasnovanih na OpenCart-u kao i dosta svojih razvijenih modula koje možete pronaći na stranicama OpenCart-a http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension&filter_username=Gigo ili na našem webshopu koji je također u OpenCartu http://www.global.hr/HR/informatika/programi-software/online-web-trgovine/opencart . Template možemo lako pronaći i kupiti, ima ih podosta kvalitetnih za potrebe prehrane i dodataka prehrani, a cijena ovisi od toga što se instalira od dodatnih modula i extenzija, te koliko kvalitetan site želite u pogledu brzine i SEO optimizacije.
Možete me kontaktirati na mail igor@iligsoft.hr ili na telefon 091/4455-555 (preferiram telefon pri prvom kontaktu).
Unos podataka Vam mi ne radimo, ali ukoliko ne nađete nekoga tko će Vam to napraviti, mi imamo vanjske suradnike koji su to u mogućnosti napraviti.
Dodatno možemo napraviti suradnju i putem prodaje Vaših proizvoda na našim web shopovima.
U nadi da ćemo imati uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo, srdačno Vas pozdravljam.
S poštovanjem


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey