Trazim Najeftinijeg Moguceg Prevoditelja Bilo koji jezik -> ENG

Evo trazim najeftinije moguceg prevoditelja koji bi prevodio na engleski jezik s njegovog maternjeg jezika. Tema koju bi prevodio je: Zavjere, urote, misterije.

Pisite koliko bi 1 rijec kostala jer cu trebat razlicit broj po tekstu.

Ako ne prevodite ispod 0.05 Lipa po rijeci onda se nemojte ni javljati. Dakle nije mi bitna kvaliteta vaseg jezika, vazno mi je da bude razumljivo. Ostalo cu sam popraviti. Također tekst nemora biti doslovno preveden, recenice koje nerazumijete ili neznate prevesti, mozete prepricati svojim engleskim ili jednostavno preskocite…

Eto, pa ako vas tema zanima, mozete se zabaviti i usput zaraditi…

Znaci za 100 rijeci zaradim 5 lipa, hm…

Hahaha, jesi me uhvatio sad. Pa naravno da nije 5 lipa za 100 rijeci. Ma smotao sam se, mislio sma napisati 0.05 kune ili ti ga 5 lipa po rijeci. Ali vec sam nasao jednog koji pise za 4.

Bok Bakice (dadaas bakica), :slight_smile:
Ovo mi se čini interesantan niche, nekako i tebe vidim u njemu, ima ovdje svakako potencijala. Jesi li krenuo s ovim? :wink:

A vezano za ovo tvoje “Ostalo cu sam popraviti” - tako možeš popraviti i prijevod sa Google Translatea, malo mi neozbiljno (da izvineš) ovo zvuči, ali svejedno se nadam da je krenulo. :blush:

Krenulo i stalo. Pod prijevode sam mislio da je prevedeno do da ima nekog smisla. Google translate nema nikakvog smisla na hrvatskom jeziku.

'Ajde, nije baš tako. :slight_smile: I ja sam u Hrvatskoj i G Translate će ti biti od odlične pomoći, pogotovo ako znaš nešto jezika. Sve sumnjive fraze ćeš staviti pod navodnike i provjeriti u Googleu koliko se (i dali se) koriste na netu.
Jasno, ne može se uzimati zdravo za gotovo. Ili, “for granted”, kako bi rekao čak i Google Translate. :blush:

P.S. Mislim da bi zavjere, urote i misterije bile popularne čak i na našem jeziku. Evo ja ti se prvi pretplatim ako to pokreneš. Reći ću i Lukeu (Skywalkeru) i r2d2-u. :blush:

Ima već takav sajt sa jako bujnom maštom autora. Svaka mu čast odakle dobija inspiracija :slight_smile: Inače samo potražite ZonaSumraka i sve će vam biti jasno… Jedan od naslova “Prilikom vršenja velike nužde, umesto izmeta u WC šolji - zatekla sam leptira!”


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey