Tražim nekog ko mi može poboljšati poziciju na Googleu

Tražim nekog ko mi može poboljšati poziciju na Googleu, do sad su mi se javljali neki s pitanjima za koje ključne riječi bih želio biti prvi i slično. Na webmaster tools vidim da mi svi posjeti dolaze sa Googlea na podstranice, tj. ako je tema stranice zvučnici i na njoj pišem recenzije zvučnika, svi dolaze na pojedine recenzije primjerice upisom Logitech xz1 zvučnici, a ne preko riječi zvučnici. Zanima me netko tko mi može dosta podignuti posjetu na legalan način.

Kombinacija social signala, backlinkova i to je to.

Napisi post, promoviraj ga na fejsu da dobije bar stotinjak lajkova tako da i sama fb objava postane backlink I mozda napravi par backlinkova po nekim tehnickim forumima i nek se stranica brzo ucitava I bude optimizirana za mobilne uređaje i to je to, prepustit google algoritmima da rade svoj posao tokom vremena.

Takodjer trebam pomoc, ako neko zna kako poboljsati neka posalje cijenu u pm.

Dečaci, pitanje vam je slično kao na primer “Da li možete da mi pomognete da zaradim pare” ili “Kako da naučim da budem najbolji matematičar”.

Hoću da kažem da će te veoma teško dobiti odgovor jer postoji hiljade načina a opet ni jedan siguran…

1 Like

Ma ovdje vidim da ima pojavljivanja, a nema klikova pa reko mozda nisam nesto fino namjestio zato sam pitao.

Postoji formula koja kaže:

Optimiziraj sajt za tražilice + Piši kvalitetan (SEO friendly) sadržaj + Gradi linkove na sve načine (forumi, blog postovi, direktorijumi, etc.) + Pobrini se da si kvalitetno prisutan na društvenim mrežama

Svi tu formulu znamo. Ako se baviš svim stvarima kvalitetno veće su ti šanse za uspjehom. I opet nećeš nužno uspjet jer će ti falit malo sreće ili je konkurencija prejaka, ili nešto treće.

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey