Tražim nekog tko radi jednostavne web stranice - jeftino

Traži se osoba (ili više njih) koja ima smisla za design i koja bi bila voljna izrađivati jednostavne web stranice (slike, tekst, o nama i kontakt podaci). Sve materijale ja nabavljam, a vi bi trebali osmislit design da to izgleda pristojno i ubacit tekst koji ja dostavljam. Imajte na umu da je u pitanju više stranica, i da ako dogovorimo suradnju da će to biti suradnja tokom cjele godine. Sa konkretnom cjenom (može i više opcija) i referencama (ako posjedujete) javite se na privat.

kontakt bojanofficial@gmail.com povoljno

Reference na http://creatorlab.net

a javit se možeš na dario@creatorlab.net

@Macan Ukoliko postoje nekakvi dokazi za tvoje tvrdnje, molim te da o istima obavjestis moderatore. Nepotrkrijepljenim javnim optuzbama nije mjesto u ovoj temi.

Naravno da nema, rekao sam i evo još jednom ako ima dokaze neka dokaže nije problem vratit ću mu duplu cifru od one za koju on kaze da sam ga prevario.
Samo validnu uplatnicu za uplatu na moje ime tih 100 evra za koje govoris.
Pošalji moderatorima a i meni isto. Ako sve bude kako si rekao i dokažeš pošalji mi broj svog računa šaljem ti duplu cifru. Ali pošto si lažov nećeš moći dokazati. Bilo bi lijepo da administratori banuju ovog korisnika ako ne dokaže u roku od 48h da sam ga prevario.

Hvala!

Pozdrav,

Ako si zainteresiran za suradnju javi se mail: perangoran@gmail.com
Reference: http://www.villa-stone.com/ http://www.agram-pride-kennel.com/

Eto baci pogled na http://phoenixphp.net/poweredby.php


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja