Znači - traži se osoba koja je spremna svakodnevno radit na održavanju Facebook stranice i Twitter profila. Ono što se očekuje od zainteresiranih strana jest:
- Poznavanje engleskog jezika (gotovo) savršeno
- Promocija Facebook stranice i Twitter profila (povećavat broj fanova/folovera)
- Objavljivanje sadržaja kako na Facebooku, tako i na Twitteru
- Svakodnevno konzultiranje s poslodavcem putem Skypea oko planova za drugi dan i izvještaj o napravljenom tog dana
Stranica je “dating” niše, te su ovo neke od smjernica vlasnika:
- I’m interested. Well I do not certain targets in terms of posts per day, I expect that they provide their proposal.
- I’m looking for someone to promote both our FB and Twitter pages.
- What is important is to keep it in “serious dating” niche, i.e. no adult/naked pics and to post really interested things and advices about long-term love & relationship development.
- Another requirement is a really good English, so that native speakers feel comfortable with these posts.
Ono što navedeni klijent nudi je fiksna mjesečna plaća s tjednom isplatom. Početna plaća ne bi bila nešto od čega možete živjeti (iako se radi o plaći koju smo donedavno imali u HR za one bez iskustva), ali bi bila dobar dodatni zalogaj ako se takvim stvarima bavite i radite honorarce. Također, bude li sve prema planu poslodavac obećaje dizanje mjesečnih primanja nakon dva mjeseca.
Napominjem: S navedenim klijentom do sada nisam surađivao, te ne garantiram za njega (zapravo, zašto bi ja uopče morao garantirat za njega?). Navedeni posao planirao sam preuzet ja ali i sada imam posla preko glave tako da ću ga uz nekakav dogovor prepustit nekom drugom.
Kontakt i sve informacije na pm.