Trazim online posao koji se može raditi od doma

Pozdrav, tražim online posao koji se može raditi od doma. Prodaja stvari me ne zanima! Dakle, trebam nešto sigurno. Brza sam u tipkanju, komunikativna, fleksibilna s vremenom i znam engleski jezik također. Zna li netko nešto da nudi ili neku ideju da mi da što se online može raditi? Hvala unaprijed.

Cao. Ja ti ne mogu konkretno dati posao, ali ti mogu pomoci u tome. Super stvar je da poznajes engleski jezik, jer je njegovo poznavanje vec dovoljno za neku vrstu zarade na internetu. Recimo ja bih ti preporucio da pises tekstove na engleskom jeziku jer smatram da se od toga moze solidno zaraditi.

Isto tako se mozes baviti i prevodom tekstova. Danas je bas jedan clan postavio oglas da mu je potreban prevod clanaka.

Inače na ovakve poslove mozes konkurisati na freelancer stranicama kao sto su Upwork, Fiverr, Freelancer, al isto tako i imas neke specializovane platforme koje se bave pisanjem clanaka kao sto je to slucaj sa iwriterom.

Čak i na ovom forumu postoje oglasi u kojem se traže pisci sa sajtove itd… Pa ti shodno tome preporučujem da prelistaš ovde oglase i vidiš sta se traži. Na ovom forumu možes čak i postaviti oglas i predstaviti neku svoju uslugu koju nudiš.

Srećno sa pronalaskom posla !

Možeš da radiš kao teacher engleskog jezika, minimalna satnica je 4$ postoje razni sajtovi za to, možeš da predaješ djeci npr. engleski u Kini. Neke firme traže da imaš neke certifikate, ali ima ih i koji ne traže ništa od papira, obično kod njih dobiješ upustva i oni te provedu kroz čitav proces.

Na freelancer sajtovima obično ti je potrebna neka vještina da bi nekom nešto odradila i da te plati.