TRAŽIM: Osobu za skupljanje HRVATSKIH lajkova na fb stranice

Dakle,

imam nekoliko klijenata koji trebaju Hrvatske lajkove na svojim Facebook stranicama!

Lajkovi moraju biti stvarni i aktivni i trebaju biti Hrvati!

Oni koji ne zadovoljavaju gore navedene kriterije neka mi se ne javljaju u inbox! Radi se o dugoročnoj suradnji ako se lajkovi pokažu kvalitetnima i ako klijenti budu zadovoljni obavljenim poslom!

Zahvaljujem

Javi se članu d1namic

1 Like

jesam već prije postavljanja teme, ali je rekao da ne može ciljati samo hrvate, a meni trebaju samo hrvati :frowning:

Da, nažalost mogu max oko60 posto da budu hrvati za toliku količinu lajkova koju ste reki da trebate. Dabars hvala za preporuku :slight_smile:

Onaj ko kaze da moze da obezbedi 100% ili cak 90% “cisto” hrvatski fanova ( pravih ) nesto muva 100%. Svi mi znamo kako se kupe ti lajkovi a nema ni jedan sajt da ima cisto hrvatsku populaciju, cak i oni nacionalisticki imaju posetilaca sa svih strana. Da budu vecinski je izvodljivo ali da budu cisto hrvatski fanovi nema nista od toga.

Ovo vazi i za Srbiju i BiH, to su sve mesane posete na sajtovima ( posebno koji se bave s ovim ) tako da ili ce neko da vas odere masne pare na “majke mi” ili cete da smanjite zahteve. :smile:

Ja sam naveo da budu samo Hrvati iz razloga što zbilja želim da većinski budu Hrvati! Većinski za mene znači oko 80% da bude Hrvatske populacije. Dakle, ko može osigurati da 80% ljudi bude hrvatsko, može se javiti!

Samo bih još napomenuo da ako znadete nekog da može dovoditi lajkove da mi date njegov kontakt. Tražim ozbiljnu osobu jer posao koji će raditi će biti ozbiljan. Još ću samo nadodati da pregovaram sa jednim klijentom koji traži 100 000 hrvatskih lajkova, tako da posla ima i shodno tome biti će i dobre zarade (barem nekoliko tisuća kuna)!

BUMP

Još uvijek sam u potrazi za kvalitetnom uslugom!

Javite se u inbox :wink:

Kak se to moze uraditi, placa mi je mala, rado bih radila jos nesto ovako ako mi neko moze pokazati.

Postoji nacin preko kojeg se moze dovest 90% lajkova iz odredjene zemlje sve sto je potrebno je da imate fb stranice… na kojim ima mogucnost tagovanja posta za odredjene zemlje, godine, spol… javi se na pp pa mozda nesto i dogovorimo

Odnosi li se ovaj post na mene i moju ponudu ili na post prije od korisnika @IvanaM ??

Ja još uvijek tražim osobu koja mi može dovoditi hrvatske lajkove na stranice. Vjerujete mi da posla ima puno i trenutni suradnik ne može zbog premalog kapaciteta svojis stranica određivati sve što ja dogovorim! Ako netko može dovoditi lajkove neka mi se javi!

Također, tražim i osobu koja bi mi mogla dovoditi inozemne lajkove na stranicu (inozemni - Amerika, Engleska, Njemačka)! Ako netko može dovoditi takve lajkove obavezno mi se neka javi u inbox :wink:

Ma da tebi govorim, no neznam kako se to radi pa ako mi mozes pokazati rado cu krenuti sa tobom u suradnju,…

Nažalost ja već trebam nekog iskusnog i osobu koja mi može odmah dati rezultate. Za uvođenje nekog novog u posao nemam vremena, a ni resursa (velikih fb stranica)… Ako imaš velike fb stranice u svom vlasništu onda mi se javi u inbox pa ćemo se dogovoriti :wink:

Imam 4000 prijatelja na jednoj ako ti tako nest odgovara,…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja