Trazim osobu za unosenje contenta u WP site

Pozdrav,

Trazim osobu za unosenje sadrzaja u wordpress site.
Imam dva wordpress site-a.

U jedan bi se sadrzaj trebao unositi na nacin da se downloaduje youtube video i uradi repload istog na moj account s tim sto bi na pocetku i kraju videa trebalo dodati text sa crnom pozadinom gdje ce pisati domen mog sajta.
Isti taj video se treba embedovat u wordpress clanak i sva konverzacija ( monolog najcesce ) koji se desava u videu bi trebalo otkucat kao sadrzaj posta i ispod sadrzaja embedovat video i time ste zavrsili unosenje jednog posta za tu stranicu.

Drugi website su cestitke, stihovi i ti fazoni. Tu bi trebalo pronaci odgovarajucu sliku ( obratit paznju da nije zasticena licencom i da nema watermark ) i tekst cestitke npr za rodjendan napisati na toj slici kao i url moje stranice, a tekst posta bi bio upravo onaj tekst koji ste napisali na slici.

Cestitke i stihove bi trebali uzimat sa stranih sajtova.

Sve u svemu nista strasno i nista prekomplikovano.Ja jednostavno nemam vremena da to radim. Korisnik @m1l4n je vec imao iskustba u slicnim poslovima sa mnom i moze posluzit kao referenca o cemu imate i potvrdu na dobri i losi trgovci.

Molim za razumne ponude po postu za prvi odnosno drugi site.Posao je idealan za nekog ko zeli zaraditi djeparac, a ovi koji misle uzet grdnu lovu na istom nela zaobidju temu.

Ponude saljite na pp.

Hvala :slight_smile:

Postignut dogovor sa korisnikom @zlaja16
Tako da ovo mjesto vise nije otvoreno.

Hvala svima koji su se javili.

Aktivno ponovo @zlaja16 je odustao.

Zainteresirani u pp.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey