Tražim: Osobu za vođenje FB stranice i dogovaranje oglasa

Lijep pozdrav,

tražim osobu koja bi održavala jednu FB stranicu o putovanjima na engleskom jeziku (također i twitter acc). Osoba treba biti komunikativna i treba znati komnicirati s korisnicima. Dnevno treba dodati minimalno 10 postova na stranicu (slika, linkova, poslovica, zabavnih sadržaja). Taj posao je plačen po broju objava, koje se dogovorimo i koje treba postaviti ravnopravno unutar zadanog roka. Molim vas da mi se javite s cijenom za 500 objava u inbox.

Nadalje, također mi treba osoba koja će dogovarati oglase s mogućim oglašivačima putovanja (turističke agencije, hoteli, apartmani, restorani, itd.) i koja će raditi na samom marketingu web stranice. Dakle, biti će potrebno i oglašavati stranicu, odnosno dogovarati kanale oglašavanja. Posao je plačen određenim udjelom od obavljenog posla. Dakle, što više dogovora sklopite, više će novaca sjesti na vaš račun u banci. U inbox pošaljite željenu proviziju i prethodna iskustva (ako ih imate; nisu veliki prioritet).

Volio bih kada bi jedna osoba preuzela oba posla. Za početak mi je nužno da pronađem osobu za prvi posao, dok u drugi posao mogu uvoditi osobu postepeno. Dakako, na drugom poslu puno je više zarade, ako osoba radi posao kako spada.

Molim vas da mi se sa svojim ponudama javite u inbox tu na forumu.

Zahvaljujem


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey