[TRAŽIM] Pisca na engleskom jeziku (tech)

Pozdrav,

tražimo osobu za pisanje članaka na engleskom jeziku. Tematika je “tech”, tako da će teme uglavnom biti o novih tehnologijama, analizama i review-ovi nekih uređaja.

Idealni članci su 800+ riječi, a bilo bi idealno ukoliko ga znate ubaciti u wp (ako ne znate što je WP, nije nikakav problem).

Naš portal je star oko 2 godine, posjete su 80%+ iz SAD-a, većina posjetitelja su tvrtke i potencijalni kupci, tako da nam je kvaliteta članaka bitnija od kvantitete.

Slobodno mi na PM šaljite svoje ponude, cijene po članku (u prosjeku 800 riječi), odlično bi bilo ukoliko imate i primjere nekih svojih članaka. Ovo je poziv na dugoročnu suradnju i potreban nam je veći broj članaka tjedno.

Lijep pozdrav,
Tomislav

Zaboravio sam reći, fleksibilni smo po pitanju isplata PayPal, Skrill ili bankovni račun, po članku, tjedno ili mjesečno, sasvim nam je svejedno.

Jedan dogovor je sklopljen, drugi u tijeku, a mi zbog obujma posla tražimo još. Slobodno i dalje šaljite svoje ponude na PM.

pozz Tomi, ima li neki nacin da Vas privatno kontaktiram, jer ovdje nigdje ne vidim opciju za pm, pozz.

Oglas i dalje aktivan, povečali smo budget za ovaj web i tražimo još par pisaca.

Ej pozdrav, da li je oglas i dalje aktivan?

@trendivjeverica - nisam vidio tvoju poruku, oglas je još uvijek aktivan. Poslat ću ti i na PM u slučaju da nisi vidio ovaj odgovor :smile:

Još jednom, pozivam sve koji prate tech tematiku i znaju dobro engleski jezik da se prijave na PM. Uz svoju prijavu mi pošaljite primjer nekih članaka, broj članaka koji možete napisati dnevno ili tjedno, te cijenu po članku, tjednu, mjesečnu ili kako već želite da vas se plaća.

Mogu odmah napomenuti da preferiramo plaćanje PayPal, Skrill, Payoneer ili devizni ako baš moram. Western Union izbjegavamo zbog provizija.

I molim vas sve odmah u startu, nemojte me tražiti da vam unaprijed plaćam 100-200 članaka, jer bilo je nekoliko i takvih prijava.

Ako vas zanimaju još nekakve informacije slobodno pišite ovdje ili na PM. Radi se o portalu : http://goo.gl/yVBTB8


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey