Tražim Pisca za Amazon Review Tekstove

Pozdrav,

Kao što i naslov kaže, tražim pisca tekstova za Amazon aff site. Tekstovi bi bili ‘Best Product(s) for X’ - primer: Best Juicers for BodyBuilders.

doge

Molim vas da pošaljete linkove do nekoliko primera tekstova koje ste pisali, kao i cenu.

Hvala!

Offtopic: Pa svasta, onda vjeruj recenzijama. Citao sam te recenzije i povodio se time ne jednom, onda vidim ovako da to pisu obicni tekstopisci bez da su probali taj proizvod… di ja zivim.
Samo me zanima?
Dali to amazon podrzava ? Ili ih nije briga dok god prodaja ide?

Može i takav pristup da bude iskren. Ne mora nužno da se tvrdi da su se isprobali proizvodi, već da su izabrani najbolji proizvodi po recenzijama na netu - da se faktički po recenzijama gomile korisnika izdvajaju dobre i loše strane proizvoda.

I da, Amazon je svestan svega, to je jako velika industrija već godinama.

3 Likes

Off
@costlyDeveloper a kako mislis da mogu kontrolisat da li je neko probao proizvode? Zasto i da mogu kontrolisat (a ne mogu) bi sebe zakinuli za toliku ciljanu posjetu i tolike linkove. Ne mogu ni recenzije na svom sajtu kontrolisat i pun je amazon placenih recenzija. A dje stvarno zivis pa nisi upoznat sa ovim :slight_smile: uglavnom ukoliko zelis prave savjete i recenzije moras imat dobre filtere svoje. Ima u South Park 19 sezona 8 ep mali Jimmy saznaje da je specijalan jer je jedini koji moze prepoznati razliku izmedju ads, news i sponsored content (preporucujem svima da pogledaju).

Izvinjavam se na kvarenju teme.

1 Like

BUMP - da osvežim oglas i da ga pojasnim. :slight_smile:


Potreban je pisac za amazon review i buying guide tekstove. Tekstove poput “Top Keyboards for Gamers” i “Best Juicer for Builders”, samo za drugu nišu.

Tekstovi će biti poduži, nekoliko njih i preko 5000 reči.

Neophodan je da se odlično služite engleskim jezikom, toliko da ne mogu iz aviona da vidim da niste native English pisci. Idealno bi bilo da već imate iskustva u pisanju sličnih tekstova.

Molim vas da mi pošaljete primere svojih tekstova, kao i cenu po reči ili po tekstu određene dužine (recimo cenu za tekst od 5000 reči).

Ne tražim pisce koji naplaćuju $1 po 100 reči, ali isto tako je $5 po 100 reči već previše osim ako niste izuzetno dobri, i pored toga vaš stil idealno odgovara.

PS. Da dodam, najviše bih voleo da dogovorimo cenu po tekstu, a ne po broju reči. Nije mi bitno da tekst bude određeni broj reči, već da se dobro obradi tema, i da se ona kvalitetno pokrije.

Hvala. ! :slight_smile:

Bump, ponovo aktuelno. :slight_smile:

Javi se @Martacroata … piše stvarno jako dobre recenzije i tekstove općenito :slight_smile:

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey