TRAŽIM: Pisca za članke pisane preko ChatGPT

Imam par domena za gradove u Hrvatskoj koje mi stoje. Potreban mi je netko tko bi mi napisao pomoću ChatGPT-a 15-20 članaka.

Imam domenu za Zagreb, Split, Rijeku, Pulu, Dubrovnik, Sibenik, Osijek, Poreč, Rovinj …

Krenuo bi razvijati stranicu po stranicu znaci potrebno mi je za pocetak 15-20 članaka o jednom gradu za koji se dogovorimo. Moram naglasiti da je potreban članak s naslovom i to je to nije potrebno unositi članke niti traziti slike za isti.

Molim ponude na PM. Plaćanje tekući, ziro, devizni račun.

p.s. Ako se dogovorimo za veći obujam posla o 15-20 članaka bilo bi poželjno da mogu dobiti R1 ali nije uvijet

Zašto baš pomoću ChatGPT-a i koje teme?

Općenito o gradu za koje se bude pisalo. Naveo sam više domena.

Smatram da je jeftinije i brze nego da netko članak pise od nule sa istrazivanjem etc

Npr. Zadam Napiši mi 20 članaka o gradu Zagrebu u Hrvatskoj

I izbaci mi 20 ok naslova o gradu Zagrebu, po naslovu formiram članak

2 min je posla po članku + nešto vremena da se malo provjeri članak i isprave moguće greške. Ja nemam vremena trenutno za to.

Odeš na stranicu Grada Zagreba i uzmeš 20 tekstova o Zagrebu :slight_smile:

Još toliko sa stranica Turističke zajednice :slight_smile:

Zato sam pitao kakvi tekstovi moraju biti, o čemu? Kultura, događanja, autorske priče, turizam, sport?

2 minuta po članku nikako nije moguće ako želiš da članak liči na nešto.
Treba imati podnaslove, smislene pasuse da se ne preklapaju itd itd.

1 Like

Sretno s tim. Ali mislim da ta priča “dvije minute po članku” neće proći. Pokušao sam nešto na taj način, čisto da testiram GPT baš na temu grada i na temu regije i to ispadne neki tekst ne baš zavidne kvalitete i što je još bitnije s netočnim podatcima koji nikakve veze nemaju s navedenim gradom.

Napravio sam članak za doslovno 5 min i trebalo mi je nekih 5 min da provjerim informacije i sredim neke sitnice. Ovo sam napravio čisto da vidim koliko bi mi vremenski trebalo.

Sve ovisi koliko si snalazljiva osoba, vec znas neke podatke a da ne provjeravad na googlu, brzina citanja, brzina uocavanja gresaka. Nismo svi isti meni je trebalo doslovno 10 min da rijesim jedan članak, ok prije sam pronasao sliku, a sve ostalo mozes zadati chat botu da ti ispise tagove, h1 oznake itd itd…

U svakom slucaju nasao sam osobu i cijena mi je odgovarala tako da je posao sklopljen nadam se na duzi period pošto ce mi trebati sve zajedno cca 100-150 clanaka sve ukupno o svim gradovima koje sam gore naveo.

Eto čekam kad platim i kad mi bude dostavljeno javim kako sam zadovoljan ali nije to nuklearna fizika meni se ne zuri neka 1 clanak napise za 1 dan super jer ne mislim ih sve objaviti isti dan

Poštovanje, jeste li pronašli nekoga ili je oglas još aktivan?
Srdačno,
Ika