Tražim posao (honorarno)!

Dolaze blagdani, a u zadnje vrijeme imam jaku puno slobodnog vremena, te bih ga želio kvalitetno iskoristiti i pri tom zaraditi koju kunu.
Član sam foruma od 2011. godine i do sada sam odradio veliki broj suradnji na obostrano zadovoljstvo.

Neki od poslova koje sam do sada radio:

1.) Nudim usluge Facebook marketinga

Već ima tema sa ovim naslovom i do sada sam obavio 50+ suradnji sa ljudima. Nudim uslugu povećanja broja lajkova na vašoj FB stranici ili vođenje vaše FB stranice.
ORIGINALNA TEMA

2.) Nudim pisanje članaka

Nudim pisanje članaka vezanih uz bilo koju temu za koju se mogu informirati na internetu. Svi članci su 100% unikatni, napisani iz moje glave i nisu bezveze napisani, jer sam se prije toga informirao o temi. Cijena varira između tema, a prednost imaju sport, pravilna prehrana, teretana, motivacija…

3.) Izrada kratkih promotivnih videa

Moram napomenuti da videi koje radim nisu 100% profesionalni, ali za one koji nemaju vremena ili neznaju napraviti promotivni video za youtuvbe, stojim na usluzi.

4.) Ubacivanje filmova/igrica/slika na vašu stranicu

Ukoliko trebate osobu za ubacivanje filmo ili igrica ili slika na vašu web stranicu, slobodno se javite u inbox. Cijena varira o načinu ubacivanja i količini.

5.) Izrađujem blogove ili jednostavne web stranice

Ukoliko želite blog koji reklamira vašu web stranicu na kojoj prodajete neki proizvod, izrađujem blog na kojemu ću pisati vezano uz vašu web stranicu unikatne tekstove, te tu i tamo pustii link ka vašoj web stranici.

Ovo su ukratko poslovi koji mi najbolje leže, ali naravno radim i druge poslove, te se za sve upite možete javiti putem privatne poruke. Dugogodišnji sam član foruma, ali možemo se dogovoriti da plaćate nakon što ja obavim posao. Zahvaljujem se svima, te se nadam suradnji sa velikim brojem ljudi.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja