Tražim posao- web dizajn itd

Pozdrav,

Tražim posao kao grafički dizajner/video editor/community manager/content creator/oglašavanje i izradi weba. Mogu raditi full time! Što se tiče plaće, skroman sam i netražim brda i doline. Volio bih krenuti s radom što prije.

P.S. Znam i za JobRack i za Freelancer.hr ali vidim da ovdje dosta ljudi priča o webovima i svemu pa ako netko nudi posao svakako bih volio čuti više!

Probaj odabrati jedan posao od ovih 6 koji si naveo. Nemoguće je da si “expert” u svakom, a posao se najlakše dobija kada si među najboljima.

Nije nemoguće dobiti posao i kao generalista, ali to su uglavnom najveće pozicije u agencijama/firmama, gdje moraš imati dosta iskustva iza sebe.

Generalista je dobro biti kada imaš sopstveni biznis.

Između ostalog, okušao sam se u svakom poslu koji si naveo, a kao freelancer sam počeo zarađivati tek kada sam se odlučio za jedan od ovih.

Svakako da nisam profesionalac u svemu, ali u svemu imam iskustva u necemu vise u necemu manje. Nastojim i sam ono sto govoris da se fokusiram na jedno ali nema bas puno poslova trenutno da bih se fokusirao samo na jedno. Svakako hvala puno na savjetu!

Ima poslova i previse za sve sto si nabrojao.Imas li neke sajtove vec napravljenje ili video snimke.

Pozdrav,

jel bi ti se dalo slučajno snimati kratke skečeve na ulici. Tema je zabava i interakcija sa drugim ljudima… postavljala bi im se određena pitanja i davali jednostavni zadaci u obliku logičkih igračaka. Cilj je prezntirati te igračke kroz taj oblik interakcije s random ljudima. Nema pravljenja budale niti od sebe niti od drugih. :wink:

Ne traže se pro uradci, no trebao bi ti svakako kolega koji će snimati.

Lokacija Zagreb radi jednostavnije razmjene materijala.

Stavljam odgovor javno, pa se može javiti bilo tko kome se ovo učini zanimljivo za raditi.

Pozz.

Ova je tema automatski zatvorena 365 dana nakon zadnjeg odgovora. Novi odgovori više nisu dopušteni.