Tražim stručnjaka da mi uredi stranicu u wordpresu

Tražim stručnjaka da mi uredi stranicu u wordpresu https://www.woorank.com/en/www/djzavjencanjarijeka.com
Na barem 85-90%

Dvije su stranice http://www.djzavjencanjarijeka.com/ i
http://www.agencijazavjencanjarijeka.com/

Ponude u inbox!

Woorank sux. Pa da ipopravis sve sto se dade popraviti neces biti ni blizu 90% jer imaju algoritme koji su glupi, kako nova domena moze dobiti bodove? Zasto bi ja trebao convertirati returning visitore ako imam recimo news website… ili nesto tipa toga. Ako cu ih convertirati onda cu ih vjerojatno i izgubiti.

I tko daje. Server speed je mozda problem u serveru pa sad prebacivanje na skuplji server samo da dobijes woorank je isto bezveze.

1 Like

U ponedjeljak se mislim prebaciti na vlastiti IPAGE server, sada sam na ipage-u od frenda ali on na hostu ima hrpu stranica, možda one usporavaju…

Btw: kakav je IPAGE?

Hvala ti na promptnom odgovoru!

božo

Ja sam pogledao samo prvu tranicu i vidio zasto ti oni skidaju score. Na par stvari sa crvenim nemozes nikako utjecat. Kao domain age i ima jos nekih nebulostina.

Tak da ono, neznam dali woorank broj je toliko bitan kao naprimjer rijesiti te neke probleme koji se pojavljuju, tipa slow loading stranice i neki od ovh SEO problema.

@neveni75 - ima ovdje puno toga poraditi. Samo letimično pogledao stranice, skoro sva SEO pravila koja postoje u zadnjih par godina nisu ispoštivana. Slažem se s @dadaas da je Woorank loše mjerilo, čak mi nije problem postići score koji želiš na Wooranku za veoma kratko vrijeme, ali postoje i mnogo bolji online optimizacijski alati (ako već gledaš score na njinma i ako su ti oni referenca).
Npr. danas smo registrirali novu domenu i brzinski napravili web stranicu. Samo letimičan pogled na https://www.woorank.com/en/www/vatrokontrol.eu govori da smo dobili score >70, a još nismo napravili niti jedan račun na društvenim mrežama niti napisali tekstove te optimizirali stranicu. Čim riješimo ovaj ‘social’ dio i odradimo malo keywords research jamčim >85. I što onda? Domena stara 1 dan, bez backlinkova i s 0 posjeta. Što je krajnji cilj? Privući i zadržati korisnike, te ih na neki način motivirati da koriste Vaše usluge… U svakom slučaju dobijete ponudu u inbox. LP.

By the way, ne mogu niti ja poslati privatnu poruku, isto kao i u temi Zasto nemogu PM?
Admini, what’s wrong? :smile:

Sasvim solidan, imam 10-ak sajtova vec dve godine kod njih, samo dva puta su bili down, ali se to brzo resilo.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey