Tražim suradnika/e za nekoliko site-ova

Pošto se aktivno bavim izradom modula za OpenCart ( http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension&filter_username=Gigo ), te izradom web shopova za korisnike, a uz sve to obavljam i terenski posao oko IT-a u svojoj firmi ( www.iligsoft.hr ), nemam vremena za neke projekte koje sam već pokrenuo ili koje treba završiti. Dakle, ne tražim radnika ili zaposlenika, nego suradnika.
Evo kao kratko upoznavanje sa mojim projektima koje sam započeo, a zbog nedostatka vremena za iste tražim suradnika/e (pouzdane i aktivne):

Komplet oglasnika (za sve module i dodatke koji nisu besplatni imam plaćene licence) - trenutno se sve vrti na Os-class ( www.osclass.org ) CMS-u:
www.eoglasi.me – to bi bila glavna stranica gdje bi se automatski prikupljali iz svih naših oglasnika za svaki od gradova
www.e-oglasi.me – zbog naziva domene radi nelojalne konkurencije sa sličnom domenom ova bi bila linkana (parkirana) na domenu eoglasi.me
www.brodska-burza.net – lokalni oglasi za područje Slavonskog Broda (100 % u funkciji)
www.vinkovacka-burza.net – lokalni oglasi za područje Vinkovaca (upravo se kopira sve sa www.brodska-burza.net i prilagođava vinkovcima

Komplet portala (za sve module i dodatke koji nisu besplatni imam plaćene licence – vrijednost plaćenih licenci oko 500,00 $) - trenutno se sve vrti na WordPress ( www.wordpress.org ) CMS-u - portebno vrhunsko poznavanje WordPress-a u optimizaciji brzine istog:
www.gradovi.info – to bi bila glavna stranica sa svim bitnim vijestima iz svakog grada koje bi se automatski prikupljale iz naših portala svakog grada
www.grad-brod.info – to je portal grada Slavonskog Broda (za sada jedini u toj grupaciji)

Komplet portala za romantična upoznavanja kao i za erotska i seks upoznavanja i druženja (za sve module i dodatke koji nisu besplatni imam plaćene licence – vrijednost plaćenih licenci oko 3.500,00 $) - trenutno se sve vrti na Boonex Dolphine ( www.boonex.com ) CMS-u:
www.romantika.hr – to bi bila stranica za romantična upoznavanja i druženja (reklamne kampanje se usmjeravaju na sale za svatove, butike za prodaju vjenčanica, …) sve opcije trebaju biti dostupne free SVIMA, ali u ograničenim količinama, tako da se može naplatiti i članarina onima koji hoće dodatni komfor (stranica je bila nekoliko godina u funkciji i onda sam zbog pada sustava na TMD hostingu ostao i bez site-a i bez backupa, pa se site ponovo radi ispočetka (CMS i moduli su licencirani i potrebno je samo posložiti sve)
www.fuckbook.hr – to bi bila stranica za erotska i seksi upoznavanja i druženja (reklamne kampanje se usmjeravaju na erotske i sex shopove, prezervative, …) sve opcije trebaju biti dostupne free SVIMA, ali u ograničenim količinama, tako da se može naplatiti i članarina onima koji hoće dodatni komfor (isti problem kao i sa www.romantika.hr - ostao bez site-a i backupa)
www.sirovestrasti.com – ta bi domena bila samo parkirana na domenu fuckbook.hr
www.sirove-strasti.com – ta bi domena bila samo parkirana na domenu fuckbook.hr

Razne dodatne projekte:
www.hrtopweb.net – sustav za ocjenjivanje stranica na području Hrvatske (treba netko tko će unositi postove i po potrebi dorađivati/modernizirati stranicu) - na tome uz sve ostale pogodnosti imamo i besplatne reklame za svoje stranice - trenutno se sve vrti na WordPress ( www.wordpress.org ) CMS-u
www.marsonija.com – šaljive stranice (treba netko tko će unositi postove i po potrebi dorađivati/modernizirati stranicu) -trenutno se sve vrti na WordPress ( www.wordpress.org ) CMS-u
www.oglasi-nekretnina.net – sustav za oglašavanje nekretnina zajedno s video prikazom nekretnine, tlocrtima i sl. (ovo je davno rađeno u joomli, ali možemo to složiti i u nečem drugom WordPress ili nešto slično)
www.top-aukcije.com – zamišljeno kao nekakav sustav za prodaju putem aukcija, ali nisam još niti počeo s izradom istog, pa … (CMS možemo sami napraviti ili odabrati neki gotov prilagođen aukcijama).

Ako ste zainteresirani, možete me kontaktirati putem PM-a ili Skype-a (username gigo4446), ili na mobitel 091/4455-555.

S poštovanjem
Igor

Ček, kupuješ, prodaješ - samo se hvališ :smiley:

Jesi se stvarno u svašta uvalio. Kad spavaš. Nije mi tren u životu, al ti se javim za koji mjesec za eventualno projekt dva, ali lista je impresivna. Ili totalno lud ili totalno pametan.

Sretno

Ne kupujem i ne prodajem, a i ne hvalim se. :wink: Prije bih rekao totalno lud, jer pored svog posla, treninga i svega ostalog, više ne stignem završiti sve što sam si zadao, pa zato tražim suradnike. Imam ideje, uložio sam hrpu vremena i novca u sve to i ne želim da to propadne, radije nađem suradnike, pa odradimo do kraja to, pa uživamo zajedno u plodovima.

Vidim da ste naveli, između ostalog, i rad s nekretninama kao i vijesti. Ako vam za ove potrebe treba fotograf, ja sam spreman surađivat na području Splita.

Zahvaljujem. Za sad sam pod suradnjom mislio na zajedničko završavanje tih pojedinih stranica kako bi zaživile u punom sjaju, jer sam nemam vremena završiti ih, te zajednički marketing i dijeljenje dobiti u određenom omjeru. Ukoliko bude potrebe za uslugama Vašeg tipa, imat ću Vas u vidu.
S poštovanjem

Ja ovo tek sad vidim :flushed:

Ovo je bilo prije 5 god tako da nisi ni mogao vidjet i bespotrebno pises