Tražim suradnike

Pozdrav svima !
Do sad nisam bio nešto aktivan na forumu ali evo odlučio sam i ja zatražiti pomoć jer sam uvidio da nemogu sve stvari odraditi sam. Još davno sam zamislio jedan projekt koji sam sad polako počeo ostvarivati. Istina nije to neki projekt kao što sam vidio tu da ima vrijednih projekata ali je nastao iz strasti prema tome te se prvenstveno nadam kvalitetno ga odraditi, naučiti nešto više o tome, skupiti iskustva pa onda planiram preći na onaj financijski dio što se tiče zarade.
Ako ima netko tko također djeli strast prema retro gamingu i općenito retro konzolama,igrama i računalima i ima volje, vremena,želje se pozabaviti s time nek se slobodno javi. Svi koji se razumiju u wp, grafiku,internet marketing, imaju neku ideju svi ste dobrodošli. Postoji i mogućnost suradnje naravno ako bude nešto od toga sve se možemo dogovoriti.

Svi koji žele saznati više informacija nek slobodno pošalju PM!

Točnije, do prije 4 dana nisi uopće imao account, barem pod ovim imenom. :slight_smile:
A sada zaboravljaš da si istovjetni sumnjivi oglas već postao? :wink:

@APazinjan predlažem da izbtišeš oba. :smile:

1 Like

To da na ovom forumu nisam bio aktivan je ostalo s drugog foruma gdje sam postao, ali da na ovaj sam se regao prije par dana. Ne nisam bio na ovom forumu ni pod kakvim drugim imenom. Zbog čega bi bio sumnjiv oglas?

Jesi li zainteresovan mozda za kupnju N64 konzole sa 10ak igara :stuck_out_tongue:

Pozdrav konzolu posedujem al možete mi poslati PM s popisom igara i cjenom igara i konzole pa možda se i dogovorimo :smiley:


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact