Trazim web developere

Trazim vise osoba iz razlicitih programerskih smjerova (vue, react, node, wordpress, laravel…) za izradu web stranica za internu bazu vanjskih suradnika.

Naime, radim bazu mogcih potencijalnih programera koji bi mi mogli uskociti u pomoc ukoliko ne stignem odraditi neki projekt, ili nisam u mogucnosti odraditi projekt ukoliko nije iz moje domene.

Osoba mora biti krajnje kompetentna, prisupati poslu profesionalno, postovati rokove i imati minimalno dvije godine iskustva u svome poslu.

Cijena rada ce se dogovarati u hodu (osim ako vec imate neki svoj cjenik, pa da odmah u startu se zna)

Molim samo ozbiljne ponude!

Malo o meni i obrtu:

Prosle godine sam otvorio obrt elvonet.hr trenutno odrzavam portal elvonet.com, autonet.hr, mreza.bug.hr, neplodnost.hr, betaplus.hr, hrportfolio.hr (koji je trenutno i u izradi kompletnog backgrounda i frontenda putem Laravel frameworka) i jos njih nekoliko.

Naime odmah da se zna da se bavim ovime vec preko 19 godina i preko 200 odradenih projekata sto vecih sto manjih, kako ne bi doslo do zabune da sam neki salabajzer koji je otvorio obrt, pa da si nesto zaradi :slight_smile:

Nacin isplate po dogovoru.

Pozdrav,

Ja i prijatelj smo pokrenuli samostalni biznis, bavimo se isključivo izradom WP stranica i trgovina. Imamo dugogodišnje iskustvo, a od novembra, kao što rekoh, počeli smo sami da radimo. Od tada smo napravili 4 stranice i dvije veće trgovine.

Trgovine su rađene od nule, dakle, kompletan start-up firme, od ideje itd…

Zanima me tvoja ponuda, jer upravo tražimo nekog ko bi nam mogao omogućiti redovne projekte na mjesečnoj bazi. I da, nismo skupi :slight_smile:

Ostavit ću ti moj mail, pa me kontaktiraj da se detaljnije dogovorimo, ako si zainteresovan, naravno.
crash.dumps@gmail.com


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey