TRAŽIM: Web dizajner/koder

Imam jedan web portal iliti stranicu koju treba dovesti na jedan viši nivo. Projekt je možda i malo zahtjevnjiji za odarditi pa molim da mi se jave samo osobe koje mogu odraditi sve segmente projekta.

Za početak na stranici je instalirana kupljena tema koja je pomalo spora (nije rađeno nikakvo preveliko optimiziranje). Jedna osoba mi je rekla da bi trebalo slikice odvojiti na subdomenu pa da bi tada došlo do poboljšanja. Na stranici ima puno slika (svaki članak 5 komada).

Što se tiče dizajna volio bih kada bi mi osoba sklesala dizajn po mome ukusu. Može se nabaviti i neka tema pa onda nju srediti po mojim željama.

Stranica bi trebala dobiti sljedeće funkcionalnosti:

  • budući da se radi o stranici o putovanjima trebalo bi omogućiti da korisnici dodaju svoje recenzije mjesta koja su posjetili (nešto kao dvije razine članaka - jedni su članci autora koji pišu na stranici, a drugi su članci korisnika koji zapravo daju reviewse tih mjesta, hotela, restorana, itd.)
    -> te recenzije korisnika trebale bi se pokazivati ispod članka kada bi ga posjetitelj posjetio na stranici

  • trebalo bi omogučiti da se ispod članaka nalaze reklame za hotele, restorane i događaje (ti restorani, hoteli i događaji se dodaju na stranicu kao posebna vrsta postova gdje hoteli i restorani promoviraju svoej usluge)
    -> sva ta ponuda mora biti vezana uz mjesto o kojem je glavni članak

  • trebalo bi složiti nekakv web shop preko kojeg bi se mogla rezervirati putovanja, hoteli, restorani, itd.

  • trebalo bi složiti forum na kojem bi posjetitelji mogli komentirati sadržaj sa portala ili dodavati svoje valstite teme

  • trebalo bi složiti dio gdje bi korisnici mogli dodavati svoje slike koje bi se nakon toga ovjenjivale od strne drugi posjetitelja te i se brojili bodovi na temelju kojih bi se davale nagrade

  • cjelokupna stranica trebala bi biti brza i funkcionalna… ako treba premjestiti ćemo je na novi hosting…

Znači može se iskoristiti trenutna tema, raditi nova (to bi mi bilo drago), ili se može kupiti nova pa preraditi… Molim sve koji su sposobni odraditi to što bolje i u što kraćem roku da mi se jave s cijenom i vremenskim rokom u kojem to mogu odraditi!

Hvala

Poštovani,

Imam već iskustva s izradom sličnih web stranica koje tražite. Mogu vam izraditi dizajn kakav god želite, dakle da bude po vašem ukusu. Ukoliko ste i dalje zainteresirani, slobodno me možete kontaktirati na e-mail: info@geniushost.hr.

Moje reference možete pogledati na:
www.geniushost.hr/portfolio

Paša, pametnije ti je prvo sredi dizajn svog portfolia

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey