Tražimo financijere nabave robe - nudimo suradnju svima koji žele ući u ecommerce svijet

Mali uvod prije nego što kažem što nudimo čisto da znate s koje pozicije govorim i što stoji iza nas. Ja i partnerica smo krenuli u ecommerce prije točno 3 godine i nekih mjesec i pol dana. U tom razdoblju smo od nule došli do preko 7,750,000 prometa. Mjesečno nikad ne isporučujemo ispod 1000 paketa a rekordan vikend nam je bio isporuka 650 paketa (čisto da znate koliko je ekipa uigrana i koliko možemo progurati za samo jedan vikend). Robu kupujemo po cijeloj EU a i samostalno uvozimo iz Kine i Turske. Na lageru trenutno imamo 700+k kn robe. Trenutno nam je u izradi nova verzija našeg prvog šopa od strane DWizardsa a samu izradu djelimično financira HAMAG bicro i fonodovi EU-a. Nedavno smo počeli sa nuđenjem usluge dostave paketa po cijeloj EU kao komisionari za sve dostavne službe a i sami smo počeli plasirati robu na strana tržište. Iza nas je na tisuće i tisuće sati provedenih u testiranju tržišta, potrazi za atraktivnim artiklima, isporuci robe, marketinga, birokracije. Prošli sve ono što je zapravo najteže za sve početnike.

I stalno smo u ekspanziji na nova područja i stalno razmišljamo out of box i zato i izlazimo sa ovom ponudimo za suradnju s tim da imate na umu da se sve može dogovoriti. Samo probajte razmisliti koje benefite možete imati u suradnji sa nama.

Ono što tražimo jesu osobe koje bi financirale nabavu određene robe-artikala. Ciljano bi se išlo na artikle koji su se već dokazali u prodaji no ostavljamo mogućnost da svatko tko je voljan financirati izabere artikl(e) po svom osobnom odabiru. Mi bi obavili sve oko nabave i uvoza, mi bi skladištili, promovirali, prodavali, pakirali i isporučivali artikle. Onaj tko je financirao nabavu bi imao određeni iznos po svakom prodanom artiklu dinamikom isplate kako se dogovori.

No kao što sam rekao, sve je podložno dogovoru. Iste artikle možete i sami prodavati a nama prepustiti logistički dio. Dakle, mi skladištimo, pakiramo i otpremamo, Vi prodajete. Dakle, sav onaj početni trošak za start u ecommercu možete izbjeći na ovaj način.

Ako ste ikada bili uvjereni da ste našli neki artikl za koji mislite da bi bio hit na tržištu i da bi se dobro prodavao sad je prilika da to testirate. Mi vam nudimo logistiku i know how i to kompletnu.

Slobodno mi se javite u inbox. Možemo se i čuti a možemo se dogovoriti da posjetite naše prostore. Ako niste iz druge županije :grin:
Mi smo iz Kutine.

2 Likeova

Preko koga ide isporuka u svijet? HR pošta ili?

cekaj, imas milijun eura prometa a trazis po forumu ljude da ti financiraju nabavu robe? Jel to neka sala? Koje je ime firme btw?

1 Like

Ne automatizmom. Paketi se dostavljaju u distributivni centar u Češku i onda od tamo se šalju dostavnim službama ovisno o zemlji. U Njemačkoj recimo dostavu vrše Hemres i DPD. Za neke zemlje je ipak jeftinija opcija HP.

Kao što sam rekao, uvijek smo na tragu thinking out of box i uvijek u potrazi za boljim rješenjima. Svi oni koji se bave istim ili sličnim poslom sad razmišljaju da li je ovo pametno ili bedasto ali vjerujem da većina razumije koji veliki problem nastojimo riješiti. Ili bar pokušavamo naći neko novo rješenje :slight_smile:

@ray ovo ti je primjer kad naslov praktički nema veze sa tekstom… očito autor nije 3 puta ispeko pa onda napiso…

@LipstickHR jel vi imate neke veze sa msn da se zovu shipgratis barem se tako predstavljaju…

Ne, nemamo. Koliko ja znam to su kinezi :slight_smile:

Koncept je malo cudan - ali moze li malo vise detalja na PP.
Ono sto me ovdje buni je ponudjena su 2 totalno razlicita koncepta:

Koncept 1)
Trazite finansiranje nabavke - sto je otprilike isto kao kad bi od banke uzeo kredit, pa vracao kamatu - u ovom slucaju neko vam da 10.000 Kn za 500 komada robe, vi prodate tu robu za 50.000 Kn, i vracate 10.000 Kn + procenat ?

Mislim ovde se dolazi do milion stavki, finansiranje, gubitak pri transportu, gubitak pri dostavi, nemogucnost prodaje, vlasnistvo na robom… etc

Koncept 2)
Skladistite, pakirate i otpremate -> ok ovo je jasno ovo je tzv. fulfillment

1 Like

Jel nudite fullfilment za Hrvatsku? Koja je najbolja pošta za dostavu po čitavoj HR?

Ako neko nudi fullfilment za Hrvatsku neka mi piše u privatnoj poruci.
Poželjno mjesto lagera u HR bi bilo od Županje do Slavonskog Broda.

Ili ako se neko bavi online prodajom u HR neka se javi za potencijalni dogovor.

Šaljem pp
Mi smo locirani u Kutini

dobar dan,
Vaš koncept nije mi jasan.
možete mi poslati info na [email protected]