TRAŽIMO: Izrada mobilne aplikacije, budžet 10.000 kuna

Pozdrav communityju,

Naš projektni tim traži developerski tim ili osobu za izradu mobilne aplikacije rema sljedećim specifikacijama:

Funkcija: Crowdsourcing komunikacijski kanal od strane korisnika prema klijentima aplikacije

Osnovne funkcije aplikacije:

Klijenti - poslovni korisnici aplikacije koji primaju informacije od korisnika
Korisnici - zainteresirani korisnici aplikacije koji šalju informacije klijentima

Klijenti:

  • omogućena registracija i kreiranje profila
  • kontaktni podaci spremljeni u bazu
  • mogućnost dodavanja klijenata i podataka od naše strane u bazu

Korisnici:

  • registracija korisnika i kreiranje profila
  • omogućena pretraga klijenata i dodavanje u favourites listu
  • omogućeno slanje tekstualnih poruka i multimedije s mobitela prema kontaktu odabranog klijenta

Ključan proces:

  • korisnik ispunjava tekstualnu formu i dodaje multimediju, te šalje odabranim klijentima aplikacije
  • Klijent prima poslano na e-mail koji je prijavio u bazi, te dobija poruku unutar aplikacije

Dodatne funkcije aplikacije

  • Klijent i korisnici mogu komunicirati putem sustava poruka unutar aplikacije
  • Klijent može slati masovnu poruku svim klijentima koji su ga dodali na listu favorita

Platforma: Poželjno Android + iOS, nije ključno, jer ovo je prva verzija aplikacije koja služi za predstavljanje klijentima i investitorima, te će se razvijati dalje po potrebama jednih ili drugih. Stoga nije ključan ni vrhunski dizajn, već prigodan, koji će osigurati jednostavno korištenje aplikacije

Rok izrade: Predložite unutar ponude

Osigurani budžet: 10.000 kuna neto
Osiguranje plaćanja: Moguće dogovoriti i preko Escrow sustava na Elance

Koga tražimo: Naš projektni tim razvio je poslovni model za specijalizirano tržište na kojem djelujemo već godinama, odraio istraživanje tržišta te odlučio uložiti u razvoj sustava za koji vjerujemo da je vrlo profitabilan na globalnoj razini.

Tražimo osobu ili team (bez obzira na godine) koji će unutar ovog budžeta biti sposoban izraditi prvu verziju aplikacije, ali i vidjeti u projektu potencijalan dugoročni posao u slučaju konačne provedbe, te se vezati uz projekt, za što smo u slučaju obostranog interesa i vizije spremni dati 10 posto udjela, bez obzira na to što plaćamo izradu u ovoj a i daljnjim fazama. Stoga bih zamolio, uz svo dužno poštovanje, da developeri koji vec imaju osigurani dugorocni posao i druge planove prepuste ovo onima koji bi potencijalno mogli dugoročno profitirati od ovog natječaja.

Želja nam je osigurati sredstva za daljni razvoj ili putem pred-pretplate od strane klijenata ili kroz poslovnu investiciju. Znamo cijene na tržištu rada, tako da u slučaju daljnjeg razvoja potencijalni budući članovi tima mogu računati na primanja u prosjeku primanja za svoju struku i znanje na hrvatskom tržištu, uz već spomenuti udjel.

Zašto ne naručujemo od tvrtke: Uz svo dužno poštovanje prema specijaliziranim tvrtkama, procijenili smo da za naš dugoročni razvoj nije isplativo vezati se za outsourcing u razvojnom dijelu, a s obzirom na više razvojnih planova koje imamo vezano uz naše usko specijalizirano tržište i projekte koje na temelju iskustva možemo kao tim možemo ostvariti i razviti. Stoga smo odlučili prvo ići ovim putem i pokušati naći developere koje možemo potencijalno vezati uz naš razvojni put, na obostranu korist. To ne isključuje da možda nećemo naći izvođače ovim putem, te naručiti cijelu verziju odjednom na tržištu, pa potom tražiti djelatnike, ali vjerujemo da je ovako ispravnije, barem pokušati - uz osigurana sredstva za izvođače, dakle minimalan rizik.

Sljedeća faza: Iza izrade i razvoja ove prve faze, trebala bi odmah krenuti i druga faza razvoja, koja bi uključivala razvoj funkcija unutar aplikacije, vezan uz mogućnosti plaćanja klijenata korisnicima, izbora korisnika prema geolokacijskim parametrima, naručivanja poslova od njih, itd. I za tu fazu je već osiguran budžet.

Daljnji razvoj: Kompletni sustav u konačnici bazirat će se na povezivanju klijenata i korisnika putem mobilne aplikacije, web sučelja i Facebook aplikacije. Ali do toga je još jako daleko.

Molimo da nam se potencijalni zainteresirani jave tu na PM, uz nekakav link na portfolio s prijašnjim radovima, rokom izrade i rokom početka. Tamo možete dobiti i sve ostale relevantne podatke, te kontakte našeg teama za eventualni daljnji dogovor. Svakako odgovaramo uuntar 24 sata. S odabranim izvođačima planiramo uživo dogovoriti konačan posao.

I još bih molio da kolege koji nemaju interes u ovoj ponudi - da korektno ostave drugima da sami procijene isplati li im se uzimati ovaj posao ili ne.

Dodatna pitanja također možete postaviti na PM.

Također molim i da proslijedite natječaj potencijalno zainteresiranim kolegama, a koji nisu članovi ovog foruma, ili ga rjeđe koriste.

Zahvaljujem!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey