Trazimo strucnjaka za povecanje cijene po kliku CPC adsense

Trazimo firmu ili strucnjake koji bi mogli odraditi sto treba za povecanje cpc.

Za vise info u inbox. Odgovorit cu samo ozbiljnim ponudana koje imaju referencu, saljite u inbox.

Evo ovako javno i free. Pokušaj prvo uraditi responzivne oglašen jedinice. Neka veličina rectangle bude 336x280 umjesto 300x250. Posebno za mobilne uređaje jer po mom iskustvu zauzimaju daleko iznad 50% ukupnog prometa.
Cijena ti uglavnom ovisi o niche ali je možeš lagano korigirati odggovarajucim ključnim riječima. Pogledaj tko se kvalitetno reklamira na google pa pokušaj ciljati na takve oglase. Teško da ćeš sve pohvatati ali možeš malo popraviti prikaz reklama.

Cpc prvenstveno ovisi o tome odakle je posjetioc. Ako je stranica na nasem,tu nema kruha ni pomoci. @komentar , odakle ti da je preko 50 % posjete sa mobilnih uredjaja ? Ako je kod tebe tako ne znaci da je kod svakog

U pravu si za posjete. Ja najviše dobijem iz USA, Canada i skandinavskih zemalja. Nisam još pronašao načina da se stranica bolje rangira u tim zemljama jer da jesam to bi bio dobar posao. Pretpostavljam da su to naši ljudi vani koji traže na HR i dobiju rezultate.

Ovaj dio za mobilne je diskutabilan i ovisi od mnogo parametara. Znam da kod tebe @drmrgood nije tako ali je trend mobilnog surfanja općenito u velikom porastu pa sam se usudio sročiti onako vulgarnu rečenicu :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey